Lördag den 4 maj går Green Beauty Day för tredje året av stapeln – denna gången i större lokaler i Mälarsalen på Münchenbryggeriet i Stockholm. Här samlas flera hundra konsumenter som är intresserade av grön skönhet och hälsa. Vi har redan slagit rekord i antalet utställare – men det finns några utställarplatser kvar – missa inte årets bästa gröna skönhetshändelse! 

 

Här ser ni vackra Mälarsalen som är hela 600 kvadratmeter stor, och vars vackra fönster vetter mot Söder Mälarstrand med en fantastisk utsikt över Stockholms stadshus och Kungsholmen. Här är redan 27 utställare klara, men eftersom lokalen är så stor finns det plats för fler!

Enkätsvaren från tidigare utställare är entydiga: det här är en mässa för försäljning och marknadsföring. De flesta tjänar in sin utställningskostnad och många går med vinst. Utöver den möjlighet som ges till att etablera och bygga ett grönt varumärke.

 

VAD: Skönhetsmässan Green Beauty Day – en konsumentmässa om grön skönhet med utställare och inspirerande föreläsningar, inklusive prisutdelningen för Organic Beauty Awards.

NÄR: Lördag 4 maj 2019 mellan kl 10 och 16.

VAR: Mälarsalen, Münchenbryggeriet, på Södermalm i Stockholm.

MÖT: Gröna konsumenter, (målgruppen kallas också LOHAS = lifestyle of health and sustainability),  bloggare och branschfolk.

Intresserad? Kontakta greenbeauty@naturligtsnygg.se för intresseanmälan.

Kolla in bilderna från förra året  – länk här. 

GBD-37

GBD-136

GBD-100