Den afrikanska savannen har inspirerat Kure Bazaars höstkollektion för naglarna: tre mustiga nyanser av rött som passar för alla tillfällen. Dessutom finns en lyxigt, vårdande nagelolja med bland höstens nyheter. 

Låt oss spana in de fyra nyheterna:

 

unnamed (26)

 

Kure Bazaar Organic Rose Infusion är en stärkande och effektiv kur för naglar och nagelband. Det är en lyxig rosoljan som reparerar slitna och sköra naglar och hjälper dem att behålla en frisk nyans. Några droppar räcker för att ge fukt och näring åt sköra naglar och nagelband.

Finns här för 379 kronor >>> 

 

 

 

 

Kure Bazaar Nail Polish Sari

 

 

Kure Bazaar Nail Polish Sari är en stark klarröd nagellacks-nyans för dig som vill ha klassiskt röda naglar. Den är kallare än Kure Bazaars nyans Stiletto, men varmare än den hallonröda Mademoiselle K.

Finns här för 175 kronor >>>

 

 

 

 

Kure Bazaar Nail Polish Masai

 

 

Kure Bazaar Nail Polish Masai är en vacker och varm röd nagellacks-nyans som skiftar åt orange och några droppar av brun, det passar extra bra till varma hudtoner.

Tips: Måla två lager för ett mörkare resultat!

Finns här för 175 kronor >>>

 

 

 

 

Kure-Bazaar-Nailpolish-sienna

 

 

 

Kure Bazaar Nail Polish Sienna är en vacker mörk rödbrun nagellacksnyans med en liten varm orange ton – ett elegant alternativ till det klassiskt röda nagellacket.

Finns här för 175 kr >>>

 

 

 

 

Mer läsning för dig: 

5 hetaste nageltrenderna för 2018 >>>

Kure Bazaar först ut med 10-free nagellack >>>