Nyhet. Det franska nagellacksmärket Kure Bazaar var först ut med att skapa trendiga, moderna och färgstarka nagellack med ett högt ekologiskt innehåll. Nu revolutionerar Kure Bazaar nagellacksbranschen igen, genom att lansera ett världsunikt 10-free-nagellack, som alltså är fritt från de tio värsta syntetiska ingredienserna.

Innehållet i Kure Bazaars 10-free nagellack består av upp till 90 procent av naturmaterial, såsom bomull, potatis, majs, cellulosa och vete. Formulan är berikad med extrakt från bambu och vitamin E från solrosolja för att vårda och skydda dina naglar! De resterande, syntetiska ingredienserna, ger lacket hållbarhet och glans, samt gör lacket snabbtorkande. Den nya innovation formulan är unik i sin renhet och har märkbart mindre kemikalier samtidigt som det inte kompromissar med lackets kvalitet.

De två första lacken som släpps med den nya 10-free formulan är höstens snygga nyheter Love och Rose Punk.

Kure Bazaar Nail Polish Love

Love är en klassisk röd nyans som passar lika bra till vardag som till fest.
Klicka här för att läsa mer om lacket och handla det >>>

Kure Bazaar Nail Polish Rose Punk

Rose Punk är en mörkrosa nyans som klarar av konststycket att på samma gång vara elegant och kaxigt. Ett lättburet och snyggt lack i en av höstens modefärger. Klicka här för att handla >>>

 

Kure Bazaars 10-free-lack innehåller INTE: toluen, formaldehyd, dibutylftalat, syntetisk kamfer, TPHP (trifenyl fosfat), parabener, xylen, styren, benzophenone-1 och benzophenone-3.

I dagsläget är hela Kure Bazaars sortiment minst 5-free, och samtliga färger byts successivt ut mot den nya 10-free-formulan under 2017 och 2018.

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>