Det engelska eko-kultmärket Neal’s Yard Remedies är britternas favoritmärke och stolthet – och inte undra på det, Neal’s Yard har så många fina ekologiska och högkvalitativa produkter i sitt sortiment.

Extra roligt är det att märket har en sådan bredd: från suveräna premiumprodukter som vunnit prestigefyllda priser och som visat fantastiska resultat i kliniska tester – till ett stort och brett utbud av riktigt riktigt bra basprodukter till schyssta priser! Inte konstigt att märket är en storfavorit hos såväl bloggare och skönhetsredaktörer som bland oss vanliga användare!

Här har vi lyft ut 10 stycken favoriter från märket: 5 stycken lyxiga extra-allt-produkter och fem grymma basprodukter – hoppas du hittar en ny favorit, oavsett storlek på plånboken!

 

5 extra-allt-produkter från Neal’s Yard Remedies

NYR-lyx

1. Frankincense Intense Concentrate – prisvinnande koncentrat/serum som mjukgör och minskar fina linjer och rynkor

2. Wild Rose Beauty Elixir – ett riktigt superserum med nyponfröolja. Stärker huden, gör den fast och ger mer lyster!

3. Frankincense Intense Eye Cream – en storsäljande ögonkräm som ger synliga resultat på bara 7 dagar! Minskar förekomsten av fina linjer och rynkor.

4. Beauty Sleep Concentrate – ett lyxigt nattserum som hjälper hudens föryngring under natten. Ger spänst och fyllighet – minskar rynkor och fina linjer.

5. Wild Rose Beauty Balm – en omtyckt multiprodukt som verkligen vårdar och tar hand om din hud, kan användas både för rengöring, som extra vårdande nattkräm eller på utslag/känsliga områden!

 

 

5 underbara basprodukter från Neal’s Yard Remedies

NYR-budget

1. Bee Lovely Hand Wash – en mild tvål som är skonsam och väldoftande för hela familjen. + räddar bin.

2. Organic Virgin Coconut Oil – den totala multiprodukten som funkar lika bra som ett hälsosamt alternativ vid matlagning, som att använda till din hud- och hårvård!

3. Wild Rose Hand Cream – återfuktande handkräm med mild rosoft i så söt förpackning.

4. Nurturing Rose Schampo – ett återfuktande schampo som ger lyster och skyddar ditt hår.

5. Facial Wipes – milda men effektiva rengöringsservetter för ansiktet som försiktigt tar bort orenheter och makeup. Perfekt att ha med på resan.

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>