Många funderar på hur de kan göra sitt medicinskåp lite grönare, det är faktiskt inte svårt alls! Här är några förslag till dig som vill tackla höstens förkylningar på ett mer naturligt sätt och arbeta förebyggande. 

 

Det kan vara en bra idé att ha ett välfyllt hemmaapotek så här när vi går in i förkylningstider. Här listar vi några produkter som gör att du kan underlätta sjukdomarna på naturligt vis.

 

Förebygga & lindra förkylningar
Weleda
har flera olika aktiva kurer och juicer som hjälper dig att förebygga och lindra förkylningar. Perfekt att ta under höstmörkret för att stärka immunförsvaret!
Weleda Birch Juice från Björk Aktiv Kur – vitaliserar kroppen >>>
Weleda Havtorn Råsaft (Sea Buckthorn Juice) som är laddad med C-vitamin >>>
Weleda Havtorn Elixir (Sea Buckthorn) – en extra boost av C-vitamin >>>

neals-yard-remedies-vitamin-c-boost-1000x1000

Stärk immunförsvaret

Neal’s Yard Remedies har flera kosttillskott och detta är packat med C-vitamin från nypon som kan skydda dig och stärka immunförsvaret. Vitamin C Boost >>>>

Renée Voltaire, Hot Ginger & Acerola C-Vitamin >>>> är ett annat kosttillskott som stärker immunförsvaret tack vare sitt höga innehåll av C-vitamin. Detta är en sugtablett som smakar starkt av ingefära!

Idag finns det också många kosttillskott som är utvecklade specifikt för att stärka huden men som även gör nytta för hela hälsan: Maria Åkerberg Probioskin kosttillskott är probiotika för magen, och tarmens immunförsvar behöver också stärkas. >>>

 

Allergi & snuva
Är förkylningen ett faktum? Eller rinner näsan av allergier? Då är denna perfekt att testa:
Weleda Rhinodoron en återfuktande nässpray som inte torkar ut näsan >>>

 

Lindra muskelvärk och stelhet i leder och muskler:
Om du tränar hårt och får blåmärken, träningsvärk eller lättare muskelbristningar finns det salvor och liniment som lindrar, värmer och kyler:
Care of Gerd Muscle Liniment >>>
Maria Åkerberg Body Lotion Athletic >>>
Weleda Arnika Weleda Salva >>>

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>