Maria Åkerberg har lanserat flera nya flytande foundations och här har vi sammanfattat samtliga nyanser i en guide – kanske blir det lättare för dig att välja rätt färg då!

Samtliga av dessa foundations kan så klart blandas ut med din vanliga dagkräm om du är ute efter mindre täckning, men ändå vill känna dig lite fräsch. De kan appliceras med fingrar, foundationborste eller svamp – testa det som passar dig bäst!

akerberg_swatchesGlow Sun – Medium/mörk nyans som beskrivs som lätt solbränd, neutral ton som anpassar sig efter din hudton. Den lite mörkare varianten av de två Foundation Glow. Denna foundation ger minst täckning, ger ett jämnt resultat och snygg lyster.

Glow Bright – Medium nyans som passar dig med varm hudton. Denna foundation anpassar sig efter din hudton och passar även dig med fräknar. Den ljusare varianten av de två Foundation Glow som har mindre täckning.

Mocha – För dig med medium hudton. En mellanbrun nyans som har ungefär samma ljushet som Foundation Beige, men en något varmare ton. Passar en lite brunare hud med varm underton. Medium täckning, ger ett skirt resultat.

Nougat – Denna nougatbruna nyans passar en medium hudton med kall underton. Den är något mörkare och brunare än Foundation Cold. Medium täckning, ger ett skirt resultat.

Beige – Foundation Beige är en färg som passar alla hudtyper som har medium/ljus hudton med neutral underton. Den är ljusare än Foundation Natural och ger medium täckning.

Maria Åkerberg Foundations Cold – Passar en medium/ljus hudton och har en beige-rosa nyans som ger en kall ton. Dämpar röda toner i din hud och passar dig som är en ljus sommar eller vinter. Full täckning.

Warm – För dig med medium/ljus hudton och varm underton. Passar till en höst och även till en vår under sommarhalvåret. Med lagom täckförmåga lyser huden igenom, vilket passar till exempel fräknar. Full täckning.

Natural – Passar dig med en medium hudton och har en neutral färg som anpassar sig efter din hudton. Ger full täckning.

 

maria_akerberg_foundations

Fair – Passar en ljus hud med kall underton. Den senaste av Maria Åkerbergs foundations. Denna foundation har medium täckning.

Ivory – Passar en ljus hudton med varm/gul underton. En av Maria Åkerbergs nya foundations som ger medium täckning.

Coffee – Är den mörkaste nyansen och passar dig med en mörk hudton och som har en varm underton. Denna foundation har medium täckning.

 

Här hittar du alla foundations från Maria Åkerberg >>> 

 

maria_akerberg_flytande_foundation

 

Mer läsning för dig:

Stor guide: nyanser & köptips för ekologisk foundation och baser

Emmi recenserar Maria Åkerberg Foundation

Hannah Sjöström: ”Mina 16 ekologiska favoriter från Maria Åkerberg”