Ekologisk flytande foundation från svenska Maria Åkerberg som jag är imponerad av – otroligt fint resultat och praktiskt förpackning:

Maria Åkerberg Foundation, 249 kr. En flytande foundation som ska skydda och mjukgöra huden samtidigt som den ska ge lätt täckning, jämnt resultat och hålla hela dagen. Foundationen ska appliceras med fingrarna för ett lätt resultat och med borste eller svamp för ett mer täckande resultat. Jag har testat nyansen Cold, en beige-rosa nyans som passar dig med kall hudton. Nyansen ska dämpa röda toner i huden och ska anpassa sig till din hudton.

Foundationen kommer i en fin och smidig pump, en pump ger mig en lätt täckning och naturlig look medan 2-3 pumpar ger full täckning utan att smula eller bli kakigt. Foundationen funkar bra att applicera både med fingrar, borste och svamp. Resultatet är otroligt fint – jämnt, glowigt, känns skön och återfuktande! Foundationen blir liksom ”ett” med huden och ser väldigt naturlig ut, vilket jag föredrar alla dagar i veckan. Nyansen Cold är nästan en fullträff för mig, något för mörk men foundationen anpassar sig snabbt till hudtonen. Ett minus är dock att foundationen inte finns i ännu fler nyanser – både ljusare och mörkare.

Betyg: 4,5/5

maria åkerberg foundation cold