Inlägg i samarbete med Studio Heijne

Kommer ni ihåg det hållbara klädmärket Studio Heijne som jag berättade om tidigare? Kort och gott går deras briljanta koncept ut på att du kan beställa måttsydda plagg enligt dina önskemål, direkt från deras webbshop. Detta gör att du får plagg som är helt enligt dina önskemål och att plagg inte produceras i onödan eftersom de sys upp efter varje beställning. Ett av de bästa sakerna med Studio Heijne enligt mig är att det är enkelt med måttsytt, du behöver inte besöka en skräddare och hela beställningen kan göras i lugn och ro hemma.

studio heijne dress

Jag beställde hem Day Silk Dress – en luftig, skön klänning i silke att ha i sommar

När du ska lägga en order så är det superenkelt:

  1. Gå in på www.studioheijne.com
  2. Välj ett plagg som du vill ha. Sen väljer du färg/mönster på plagget och väljer olika detaljer, till exempel längd, typ av urringning eller ärm efter din smak och stil.
  3. Fyll i dina mått; bröst, midja, höfter, armar, vrister och din längd. Här tipsar jag om att lägga ner några minuter extra för att ta rätt mått. För dig som inte vill måttbeställa utan beställa med traditionella storlekar så fungerar det också utmärkt, då väljer du helt enkelt storlek (XS-XL) istället för att fylla i mått.
  4. Klart! Du lägger plagget i kundkorgen och checkar ut. Du får ditt plagg hemskickat via paket efter 10-14 dagar.

Spana in alla plagg på www.studioheijne.com ♥

day dress silk