Vi drar igång det nya året med en glad nyhet! Vi har tagit in nyheter i shoppen i form av lyxig hudvård från brittiska Bamford. Bamford är mer än bara hudvård, det är ett helt livsstilskoncept med farmen Daylesford Farm som nav och där företaget producerar mat och odlar egna växter som ingår i hudvården. De driver också caféer på flera ställen i England, har matlagningskurser, producerar kläder och driver lyxiga Haybarn Spa i Cotswolds.

Det var till detta spa som de naturliga hudvårdsprodukterna togs fram. I dag är de gröna förpackningarna klassiska och det är kroppsvården som gömmer sig i dem. Bamford har flera olika serier för kroppen, men de mest kända är Botanic och Geranium.

bamford_ansiktsprodukter

Bamford Skincare innefattar också ansiktsvård med olika produkter för olika behov, men där Life är ”grundserien” med ansiktsolja, rengöring och ansiktskräm. I kollektionen ingår också olika elixir, där bland annat Awaken, som är en storsäljare och som behandlar huden med naturliga AHA-syror.

Flera av produkterna i kollektionen är certifierade enligt Soil Association, som är en av de strängaste, och som enbart tillåter 95 % ekologiska ingredienser. Stora delar av sortimentet är annars naturligt baserat.

Spana in vårt sortiment från Bamford här >>>