Ett av de absolut populäraste solskyddsserierna i vår webbshop är belgiska Biosolis. Deras solskyddskrämer skyddar mot solens farliga UVA- och UVB-strålar och är helt baserade på naturliga mineraler och innehåller inga nanopartiklar. Däremot är de fullproppade med vårdande ekologiska oljor och aloe vera som skyddar och stärker huden!

Här kommer en guide till alla solprodukter från Biosolis så att du enkelt kan välja rätt produkt för rätt tillfälle!

 

SOLSKYDD FRÅN BIOSOLIS:

Biosolis Melt-In Cream SPF 30, 100 mlBiosolis Melt-in Cream, spf 30 

Den här prisvinnande solskyddskrämen bokstavligt talat smälter in i huden och har en härlig tropisk doft. Är en storfavorit bland kunder och bloggare på Naturligt Snygg. Den ger ett högt solskydd, spf 30, samtidigt som den inte lämnar några vita rester på huden vid applicering. Vattenavvisande.

Pris: 259 kr >>>

 

biosolis face cream spf 30Biosolis Face Cream, spf 30 

En solskyddskräm med hög solskyddsfaktor som ger ett bra skydd för ditt ansikte. Passar alla hudtyper, även dig som har känslig hy i ansiktet. Krämen är baserad på ekologisk aloe vera och växtoljor som verkar vårdande på huden. Vattenavvisande.

Pris: 175 kr >>>

 

Biosolis_Creme-visage-50

Biosolis Face Cream, spf 50

En vattenresistent solskyddskräm med mycket hög solskyddsfaktor som ger ett bra skydd för ditt ansikte. Krämen är baserad på ekologisk aloe vera och växtoljor som är vårdande på huden. Passar alla hudtyper, även känsliga.

Pris: 203 kr >>>

 

Biosolis-sun-spray-30

Biosolis Sun Spray, spf 30

En lätt flytande solskyddskräm för ansiktet och kroppen med hög solskyddsfaktor som är lätt att applicera. Vattenavvisande och lämnar inga vita hinnor på huden. Passar alla hudtyper.

Pris: 287 kr >>>

 

Biosolis Sun Spray SPF 50+, 100 mlBiosolis Sun Spray, spf 50

En lättflytande solskyddskräm för ansiktet och kroppen med mycket hög solskyddsfaktor som är lätt att applicera. Den passar alla hudtyper. Lämnar inga vita rester på huden. Vattenavvisande.

Pris: 269 kr >>>

 

Biosolis Sun Milk Face and Body Kids SPF50+, 100 mlBiosolis Sun Milk Face & Body Kids, spf 50

En solkräm med hög solskyddsfaktor särskilt anpassad för barn. Med solskyddsfaktor 50 har Biosolis Sun Milk Face & Body Kids hög skyddsverkan. Den passar alla hudtyper. Lämnar inga vita rester på huden då man smörjer in produkten ordentligt. Vattenavisande.

Pris: 269 kr >>>

 

Biosolis-sun-milk-Sport_ombre

Biosolis Sport Extreme, spf 50

Solskyddskräm med mycket hög solskyddsfaktor för dig som är i solen och vattnet hela dagarna. Krämen är vatten- och svettresistent och fungerar utmärkt för dig som surfar, seglar eller rör dig på annat sätt i solen. Passar att använda både på ansikte och kropp.

Pris: 240 kr >>>

 

Biosolis Sublimating Sun Oil Spray SPF 20, 100 mlBiosolis Sublimating Sun Oil Spray, spf 20

En sololja som återfuktar och vårdar din hud samtidigt som den skyddar mot solen, med solskyddsfaktor 20. Den innehåller karanjaolja som har en torr konsistens och står för både de vårdande och skyddande egenskaperna. Oljan absorberas snabbt och lämnar inga kladdiga hinnor. Den innehåller också skimmer som ger din hud en glowig lyster. Bär du tex vit bikini eller ligger på en vit handduk, kan den avge viss färg.

Pris; 229 kr >>>

 

Biosolis Sun Milk SPF 15 Face & Body, 100 mlBiosolis Sun Milk, spf 15 – Face and Body 

En lite lättare solskyddskräm för höst- och vårsolen eller andra tillfällen när du inte behöver den högsta skyddsfaktorn. Biosolis solkräm SPF 15 passar alla hudtyper. Lämnar inga vita rester på huden.

Pris: 219 kr >>>

 

ÖVRIGA SOL-PRODUKTER FRÅN BIOSOLIS: 

 

biosolis-self-tanning-spray

Biosolis Self Tanning Moisturizing Spray

Ge din hy en vacker och naturlig toning med brun utan sol från Biosolis. Återfuktande formula som fungerar både för ansiktet och resten av kroppen. Tänk på att denna produkt inte ger något solskydd.

Pris: 177 kr >>>

 

Biosolis Self Tanning Spray, 150 mlBiosolis Self Tanning Spray

Ge din hy en vacker och naturlig toning med brun utan sol från Biosolis. Fungerar både för ansiktet och resten av kroppen. Tänk på att denna produkt inte ger något solskydd.

Pris179 kr >>>

 

 

Biosolis After Sun Lotion, 150 mlBiosolis After Sun Lotion

Även om du använder solskydd behöver huden återhämta sig efter en dag i stark sol. Det löser Biosolis After Sun Lotion. Har vårdande egenskaper från Aloe Vera samt vitaliserande ekologisk Calendula och oljor från växtriket. Krämen ger den optimala behandlingen för hud som utsatts för sol och salta bad. Innehåller inget solskydd.

Pris: 159 kr >>>

 

Spana in hela Biosolis sortiment här! >>>

 

Mer läsning för dig: 

”Min finaste solbränna någonsin” Hudterapeuten Katarina Berglund om ekologiska solskydd >>>

Recension av Biosolis solskydd för barn >>>

Hannah Sjöström testar solskyddsprodukterna från Biosolis >>>

Maya Nestorov recenserar solskydden från Biosolis >>>