Ekologiskt schampo. Bruns Products grundades av Bruns Frisörer och alla produkter produceras lokalt i Skåne. Varumärket har allt inom kategorin hårvård. I denna recension har Sofia F testat och recenserat Bruns Schampo nr 04 Magisk citrus.

Bruns Schampo nr 04 Magisk citrus, 330 ml

Jag har testat Bruns Schampo nr 04 Magisk citrus. Det här är ett schampo som främst passar fina och tunna hårstrån samt fett hår och obalanserad hårbotten. Med sin fräscha citrusformula ska schampot rengöra och neutralisera.

Jag upplever att schampot är väldigt bra och lätt att använda, men doften känns lite för stark för min del. Schampot i sig innehåller både salvia och olika ekologiska oljor som är skonsamma mot håret. Vid användning tycker jag det märks tydligt att produkten innehåller snälla ingredienser då det känns väldigt skonsamt och gör håret lent och fint. Det är lätt att fördela, lätt att skölja ur och jag tycker det har fungerat väldigt bra att motverka statiskt och flygigt hår!

Precis som med alla andra schampo så krävs att du schamponerar två gånger för att få upp ett ordentligt lödder och för att rengöra hår och hårbotten på djupet. Det enda som drar ner produkten är att doften är lite för intensiv. Jag blir trots det väldigt nyfiken på att prova fler produkter ur Bruns sortiment då jag i övrigt verkligen gillade produkten och dess egenskaper väldigt mycket. Extra pluspoäng för mycket fin förpackning!

Betyg: 4 av 5

/Sofia F

 

 

Mer läsning om hårvård från Bruns: 

Recension: Bruns Schampo & Balsam Nr 24