Ekologisk ansiktsmask. Dr Hauschka är ett tyskt varumärke som erbjuder naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter. Företaget har som filosofi att arbeta med kretslopp, återvinna material och prioritera fair trade-odlade ingredienser. I denna recension har Moa har testat Dr. Hauschka Hydrating Mask.

Dr. Hauschka Hydrating Mask

Jag går rakt på sak. Vilken ansiktsmask! Älskar denna! Dr. Hauschka Hydrating Mask är en helt fantastisk produkt. Först när jag applicerade ansiktsmasken kändes det så konstigt. Det var som att lägga ett lager av en handkräm i hela ansiktet. Men efter jag tagit bort masken med en varm handduk var jag såld. Den gav en så mjuk och återfuktad hud. Den kommer vara perfekt i höst när huden skriker efter fukt! Äääälskar!!! Ansiktskrämen är ganska dryg och en klick räcker till hela ansiktet. Ett tunt lager räcker gott och väl. Den doftar inget speciellt och den är väldigt len och mjuk i konsistensen.

Detta är helt klart en produkt jag skulle kunna köpa igen, speciellt under höst och vinter när huden kräver lite extra kärlek. Något dyr, men helt klart värt varje krona!

Betyg: 5 av 5

/Moa E

Mer läsning om Dr. Hauschka:

Mina 16 ekologiska favoriter från Dr Hauschka