Ekologisk ansiktsolja. KORA Organics är grundat av Miranda Kerr och består av hudvård och luminizers. I denna recension har Sofia F testat och recenserat KORA Organics bästsäljande ansiktsolja Noni Glow Face Oil.

Kora Organics Noni Glow Face Oil 30 ml

WOW jag kan inte nog hylla den här produkten! Jag har fått chansen att prova KORA Organics Noni Glow Face Oil som med marginal verkligen bevisat att det ÄR skillnad på olja och olja!

Formulan känns otroligt sammetslen och skonsam mot huden och doftar försiktigt av ros. Den absorberas bra och snabbt av huden och ger ett fantastiskt återfuktat och uppfriskande resultat. Min hud känns smidig utan att bli oljig där oljan bara lägger sig som ett lock på huden utan att faktiskt sjunka in. Den här oljan sjunker in väl samtidigt som den gör min hud elastisk och smidig.

Den här produkten innehåller bland annat noniextrakt vilket jobbar med mogen hy. Den innehåller även nyponolja, granatäppleolja och havtornsolja vilket alla bidrar med mycket antioxidanter och essentiella fettsyror. Produkten utlovar även ett jämnt resultat som ska ge huden en jämnare ton och ska minska solskador och ärrbildning. Jag upplever att min hud känns väldigt lugn och jämn vid användning.

Extra stort plus är att förpackningen är en stilren färgklick som är fin att ha i badrumsskåpet! Det här är en produkt jag garanterat kommer att fortsätta använda och ger självklart den toppbetyg!

Betyg: 5 av 5

/Sofia F

Mer läsning om KORA Organics:

Lystergivande C-vitamin från Kora Organics