Ekologisk ansiktsolja. Whamisa är ett K-Beauty-märke bestående av ansiktsmasker, toners, mister, peelingvantar, lotioner och krämer – allt du kan tänkas behöva för att upprätthålla din egen ekologiska K-Beauty-rutin hemma. I denna recension har Moa E testat och recenserat Whamisa Organic Flower Facial oil.

 

Whamisa Organic Flower Facial oil
Är det något som jag verkligen uppskattar är det ansiktsoljor, det går liksom inte att få nog av dem. Vill man ge huden glow, tycker jag att man ska investera i en bra ansiktsolja helt klart. Har under flera veckor provat Whamisa Organic Flower Facial oil och jag måste säga att denna är verkligen bra!  Har mestadels använt denna på kvällen och tagit 1-3 droppar tillsammans med min nattkräm och på morgonen har min hud varit väldigt mjuk och fin. När jag bara använt oljan har jag behövt värma den mellan händerna innan applicering.
Till konsistensen är oljan är ganska trögflytande och dryg så den räcker länge. Jag gillade verkligen att den kommer i en brun glasflaska med pipett som gör det lätt att dosera rätt mängd. Dock så doftar den inget särskilt, vilket känns lite trist. Gillar skarpt att Whamisa facial Oil är helt vegansk! Skulle absolut kunna tänka mig att köpa denna igen.

Betyg: 4 av 5

/Moa E

 

Läs mer om Whamisa här:

GBS testar: Whamisa Organic Flower Toner Deep Rich