K-beauty varumärket Whamisa kommer från Sydkorea och har allt inom kategorin hudvård. 70-99% av alla ingredienser är ekologiska och produkterna ska ge mycket näring till huden. I denna recension har Sophia D testat och recenserat Whamisa Organic Flower Toner Deep Rich.

Whamisa Organic Flower Toner Deep Rich

Jag har testat Whamisa Organic Flower Toner Deep Rich och det är ett ansiktsvatten som ska ge fukt på djupet. Den kommer i en glasflaska och har även ett skyddande lock. När jag öppnar, häller jag ut lite på en bomullspad och baddar över ansiktet och halsen. Detta ansiktsvatten är inte lika vattnigt som många andra, utan mer tjockt i sin konsistens. Vilket är för att det verkligen ska återfukta hyn på djupet!

Det doftar fräscht och starkt av blommor. Men trots det så märker jag inte av några allergiska reaktioner, utan ansiktsvattnet är verkligen lugnande och återfuktande. Jag känner att Whamisa Organic Flower Toner Deep Rich ger fukt på djupet och lugnar min hud som nu börjar bli lite solskysst av juni och julivädret. Jag gillar verkligen det här ansiktsvattnet och skulle säga att det verkligen passar när vädret påverkar huden. Det är därför perfekt sommar, vinter och vid väderombyte för att ge balans och skapa lugn!

Om ni även är som jag att ni gillar glow, glöm inte ansiktsvattnet. För mig är det den produkt som behåller kvar fukten i huden och skapar den där lystriga looken. Detta ansiktsvatten är ju även verkligen återfuktande så perfekt att ha på morgon och kväll, sedan fylla på med en mist som du kan spraya på under dagen.

Det ända minuset som jag tyckte är priset, men det är rätt mycket produkt så det balanserar upp det lite. Men själv tycker jag att det finns lika bra ansiktsvatten därute fast för ett bättre pris, men det skulle nog vara värt det om jag var en ännu mera torris. Så perfekt ansiktsvatten för er torrisar!

Betyg: 4/5 

/Sophia D

Mer läsning om ansiktsvatten:

Det enda jag vill ha är mister, toners och ansiktsvatten!