Ekologisk rengöring och serum.I Madaras sortiment finner du innovativ ekologisk hudvård och hårvård från Lettland. I denna recension har Emma M testat och recenserat Madara Melting Cleansing Oil och Madara Time Miracle Hydra Firm Hyaluron Concentrate Jelly.

Madara Melting Cleansing Oil 100 ml

Jag har testat Madara Melting Cleansing Oil som är en oljebaserad ansiktsrengöring. Inuti den vita tuben finns en lätt genomskinlig oljeliknande kräm som skimrar i ljusrosa. Den doftar blommigt och friskt och innehåller nattljusolja och mandelolja som ska ge huden näring.

Jag masserar in en klick av produkten på torrt ansikte. Även ögonsminket kan avlägsnas med rengöringen. När rengöringen läggs på min hud smälter den till en olja som känns väldigt återfuktande och glider lätt över huden. Här kan jag stå och massera hur länge som helst – jag tycker det är så skönt! Efter en stund tillsätter jag lite vatten till ansiktet och fortsätter massera tills smink och dagens orenheter lösts upp. Därefter sköljer jag ansiktet noga i ljummet vatten.

Efter användning känns min hud otroligt smidig och mjuk och doftar även ljuvligt. Jag brukar avsluta med några drag ansiktsvatten på en bomullspad för att få bort de sista resterna men oftast lämnas den alldeles ren – ett kvitto på att rengöringen gjort ett utmärkt jobb!

Betyg: 5 av 5

Madara Time Miracle Hydra Firm Hyaluron Concentrate Jelly 75 ml

Jag har testat Madara Time Miracle Hydra Firm Hyaluron Concentrate Jelly som är ett serum som ska hjälpa till att återfukta och jämna ut huden. Jag älskar att titta på produkten innan jag ens har provat den tack vare den genomskinliga flaskan som låter mig se det geléaktiga bubbliga serumet. Väl på huden känns produkten svalkande, återfuktande och väldigt skön. Den går snabbt in i huden och känns väldigt uppiggande.

Efter några veckors användning av produkten morgon och kväll upplever jag att mina porer har minskat och att min hud fått betydligt mer lyster. Den känns mycket klarare och mycket mer återfuktad.

Det här är är topp 3 bästa serumet jag testat och jag ser fram emot att fortsätta använda det i höst.

Betyg: 5 av 5

/Emma M

Här hittar du hela vårt sortiment av ekologiska serum >>>

Mer läsning om Madara:

Lansering av Madaras smink – finns i shoppen NU!