Loelle har sin bas i både Sverige och Marocko. Loelle har allt från ekologiska och naturliga oljor till tvålar och rassoullera. I denna recension har Mikaela B testat och recenserat Loelle Arganolja Vanilj.

Loelle Arganolja Vanilj Eko, 50 ml

Jag har testat Loelle Argan oil vanilla som är en arganolja med vaniljdoft som passar till både ansikte, kropp och hår. Den ska hjälpa till att motverka fina linjer i ansiktet och innehåller vitamin e. Jag har främst använt oljan i ansiktet och på kroppen då jag tycker att den blir snäppet för tung för mitt tunna, skandinaviska hår.

I ansiktet har jag använt oljan som sista steg efter dag- och nattkräm för att kapsla in fukten och den går in väldigt bra i huden utan att lämna någon hinna eller täppa till porerna. Sminket sitter fint ovanpå och jag tycker att min hud blivit jämnare efter användning.

På kroppen är oljan väldigt skön och går snabbt och bra in i huden utan att lämna någon hinna. Jag gillar verkligen vaniljdoften som i kombination med doften av arganoljan blir som en söt, varm kram på kroppen – supermysig! Nu var oljan inte toppen för mitt hår men jag kan tänka mig att den här oljan passar perfekt för ett lite grövre hår som är torrt och behöver mycket näring!

Betyg: 4/5

/Mikaela B

Mer läsning om oljor från Loelle: 

Välj rätt ansiktsolja för din hudtyp: Guide till Loelles oljor