Det Italienska varumärket PuroBio har allt från foundation och läppglans till concealer och highlighter. Produkterna passar dig som är extra känslig. I denna recension har Sofia B testat och recenserat PuroBio Luminous Concealer i nyansen 00.

PuroBio Luminous Concealer 00

PuroBios Luminous Concealer i nyansen 00 är en lätt, uppljusande concealer som kommer i en praktisk plastförpackning med en integrerad, mjuk applikatorborste. Den innehåller hyaluronsyra, mandel- och arganolja för återfuktning och antioxiderande effekt. Produktens uppljusande egenskaper kommer av pärlemorpigmentet som finns i titanoxid. Kommer i flera nyanser och är passar mogen och torr hy.

Concealern har en väldigt snabbtorkande formula, så det gäller att vara kvick när man applicerar. Den integrerade applikatorborsten gör det lätt att dutta ut rätt mängd, på rätt ställe.

Normalt brukar jag applicera concealern efter min foundation, men det visade sig vara svårt med den här. Jag testade en väldigt ljus nyans, 00, och fick inget snyggt, sömlöst resultat. Det var oerhört svårt att blanda in den i min foundation.

Men den snabba torkningen gjorde den utmärkt att använda före foundation, då den sitter ganska fast och ljusar upp under. Täckningen skulle jag säga är halvbra, den fungerar mer som en concealer och highlighter i ett. Speciellt vid applicering under ögonen, där jag tyckte den fungerade bra. Den gjorde dock inte mycket nytta på mina mörka pigmentfläckar. Där var täckningen nästan noll.

Efter lite meck och testning så växer den i omdöme. Även om jag tycker den täcker halvdant på vissa ställen så gillar jag effekten den ger under ögonen och vid näsvingarna. Jag tycker jag ser lite piggare och fräschare ut. Men den snabbtorkande formulan passar nog inte alla.

Betyg: 3/5

/Sofia B

Mer länsing om PuroBio:

PuroBio Drop Foundation