Estelle & Thild grundades år 2007 och är ett svenskt varumärke. Varumärket har ekologiska produkter, och till stor del av utbudet är även veganskt. Estelle & Thild har allt från kroppsvård till ansiktsvård och smink.

Ansiktsvården har olika serier som passar olika hudtyper. I denna recension har Frida testat och recenserat Estelle & Thilds  Super Bioactive Advanced Anti-age Lifting Eye serum är en del av Estelle & Thild Super Bioactive Advanced Anti-Age serie för mogen hy.

Estelle & Thild Super Bioactive Lifting Eye Serum

Estelle & Thild Super Bioactive Advanced Anti-age Lifting Eye serum är en del av serien Estelle & Thild  Super Bioactive Advanced Anti-Age. Denna serie från Estelle & Thild är avancerad anti-age och superbioaktiv.

Rent utseendemässigt kommer produkterna i väldigt snygga glasflaskor och även ögonserumet.

Doften på innehållet luktar ljuvligt fruktigt! Ögonserumet är helt underbart! En liten dutt räcker för min del, så det är verkligen en dryg produkt som kommer i en liten förpackning. Det tar en liten stund innan ögonserumet går in i huden. Men resultatet blir mjukt och jag inbillar mig att man ser färre linjer och att blicken blir piggare.

Även fast det är en aktiv produkt ger den mig inte utslag, vilket tyvärr andra produkter från Estelle & Thilds Super Bioactive Advanced Anti-Age serie gör. Men inte detta ögonserum och jag tänker absolut använda det här ögonserumet igen!

Betyg: 4/5

/Frida F