Allt fler upptäcker vilken fantastisk effekt som ansiktsolja har för huden: motverkar torrhet, minskar synliga linjer och ger mer glow och lyster! 

Om du är på jakt efter en ny ansiktsolja – kanske har du aldrig använt ansiktsolja tidigare, eller så vill du testa en ny – då rekommenderar vi dig att testa svenska Loelle som har prisvärda ekologiska oljor. De har ett brett sortiment av rena  ekologiska ansiktsoljor framtagna på ett hållbart sätt och av högsta kvalitet. Dessutom har de ett par unika – riktigt lyxiga – oljeblandningar som ger huden en extra boost!

Här kommer en guide till Loelles ekologiska oljor – så att du vet vilken som passar din hudtyp och dina behov bäst just nu:

 

loelle-almond-oil-100ml-1000x1000

 

Mandelolja – är en riktig klassiker, en mild olja som passar alla hudtyper, och särskilt torr hud. Den är rik på e-vitamin och innehåller flera nyttiga fettsyror. Mandeloljan är bra på att ”kapsla” in huden och skydda mot yttre faktorer som kall vind och kyla – med andra ord en perfekt olja under den här tiden på året!

Ytterligare ett plus med mandeloljan är att den är så mild att den kan användas av hela familjen.
Här hittar du mandeloljan från Loelle >>>

 

 

 

 

loelle-jojoba-olja-1000x1000

 

 

Jojobaolja – är perfekt för dig som har känslig hud. Det beror på att jojoba-olja egentligen inte är en olja, utan ett flytande vax som innehåller stora mängder av en fettsyra som påminner om hudens eget sebum, som fungerar balanserande för huden. Jojobaolja kan användas både som en vårdande ansiktsolja och som rengöring.

Här hittar du jojobaoljan från Loelle >>

 

 

 

 

loelle-carrot-seed-oil-1000x1000

 

 

Morotsfröolja – är rik på vitamin A och E och innehåller beta-karoten och antioxidanter som verkar reparerande och återuppbyggande och passar bra att smörja på solbränd och skadad hud. Denna vitaminrika olja kan användas av alla hudtyper, både i ansiktet och på resten av kroppen.

Här hittar du morotsfröoljan från Loelle >>>

 

 

 

 

 

Loelle_arganolja_pump

Arganolja – är matad med antioxidanten E-vitamin som är särskilt bra för mogen hud. Många känner till, och har testat, arganolja då den fått ett stort uppsving här i Sverige de senaste åren – vilket inte är så konstigt då den innehåller massor av nyttiga fettsyror som vårdar huden och skyddar den mot uttorkning. Vi är många som vittnar om att den verkligen hjälper till att ge lyster och en mer balanserad hud.
Loelles rena arganolja kommer i tre olika varianter: en liten 30 ml-flaska som är perfekt på resor, en klassisk och prisvärd 100 ml-flaska samt en 100 ml-variant med praktisk pump.

Dessutom har Loelle tagit fram två lyxiga doftsatta arganoljor med grapefrukt respektive vanilj – de ljuvliga dofterna adderar verkligen en lyxig dimension till oljorna som höjer humöret och välbefinnandet!

 

 

Loelle Hallonfröolja, 30 ml

 

Hallonfröolja – är en näringsrik och vårdande ansiktsolja som passar alla hudtyper. Den har ett högt innehåll av omega-3 som är antiinflammatoriskt och har cellförnyande egenskaper, den kan därför användas för att lindra och läka utslag, solbränna och andra hudåkommor. Den är också rik på omega-6 och vitamin E som stärker huden och skyddar mot fria radikaler – det är alltså en bra olja att använda om man vill motverka ålderstecken.

Här hittar du hallonfröoljan från Loelle >>>

 

 

 

 

barbary fig seed oil kaktusfikonfro olja loelle sara nomberg

Kaktusfikonfröolja – är ovanligt rik på olika e-vitaminer och linolsyra som bidrar med fukt och balanserar fettproduktionen. Den passar alla hudtyper, men extra bra för mogen hud eftersom den skyddar huden mot fria radikaler som orsakar för tidigt åldrande i huden. Linolsyran är även antiinflammatorisk och kan hjälpa till att lindra akne och eksem.
Loelle har tre produkter med kaktusfikonfröolja i sig (heter Barbary Fig Seed Oil på engelska):
Face Serum Barbary Fig Seed Oil – exklusivt serum som enbart innehåller den rena kaktusfikonfröoljan >>>
Face Oil Argan Oil with Barbary Fig Seed Oil – en vårdande och skyddande oljeblandning med argan- och kaktusfikonfröolja >>>

Hair Oil with Argan Oil and Barbary Fig Seed Oil – en unik oljeblandning som kan användas istället för silikondroppar i håret >>>

 

 

nyponros fro olja loelleNyponfröolja – är särskilt rik på A-vitamin och A-vitaminsyran retinol som är känd för att kunna hindra ålderstecken i huden. Denna olja är också verksam på pigmentfläckar och ärr och kan förebygga skador på hudens vävnad.

Loelles Rosehip Oil (nyponfröolja) hittar du här >>>  

 

 

 

 

 

 

Loelle_avocado

 

Avokadoolja – innehåller ett ämne som heter squalene och både E- och A-vitamin och är bra på att låsa in fukt i torr hud (och kan hjälpa att lindra torr hårbotten). Avokadooljan har ett högt innehåll av antioxidanter vilket gör att den också passar bra för att lindra solskadad hud. Den har en lite segare konsistens och härligt grön färg som snabbt absorberas av huden.
Här hittar du avocadooljan från Loelle >>>

 

 

 

 

Hår – och skäggoljor:

 

Loelle_castor_oil

 

 

Ricinolja – är en fet och hålbar olja som utvinns ur ricinfrön. Oljan passar bäst att använda i håret för en fin glans, men också på ögonbryn och fransar för att främja hårtillväxt. Ricinoljan går också att använda som ansiktsrengöring, på pigmentfläckar eller som nagelolja.

Loelles Ricinolja (Castor) finns här >>>

 

 

 

 

 

loelle_skaggolja

 

 

Skäggolja – är en oljeblandning framtagen för att ge skägget nytt liv och lyster. Innehåller kallpressade ekologiska oljor, bland annat arganolja.

Här finns Loelles skäggolja >>> 

 

 

 

 

 

Mer läsning för dig: 

Se hela utbudet av oljor från Loelle >>>

Hur ska man använda ansiktsolja – Hannah Sjöström tipsar >>>