Svenska Estelle & Thild har varit på marknaden i snart 10 år och utvecklar ständigt nya produkter. Deras ansiktsvård är superhärlig, ekocertifierad och den är också smart framtagen för olika typer av hud. Här kommer en guide som kanske kan hjälpa dig att hitta rätt hudvårdsprodukter:

Estelle-thild-brand-superbioactive

SUPER BIOACTIVE heter serien för dig som har mogen hud och redan ser ålderstecken som linjer och slapphet i huden. I serien ingår en ansiktsolja, ett oljefritt serum, en ögonkräm och en nattkräm. Det finns också två olika typer av dagkrämer, en lättare och en extra vårdande.

Dessa produkter innehåller bland annat astaxantin, som är en karoteniod och naturlig antioxidant från marina mikroalger, och som bekämpar fria radikaler och motverkar UV-skador. Denna antioxidant hjälper också till att öka kollagenproduktionen i huden och bidrar till en smidigare, jämnare hudton. Naturlig hyaluronsyra ökar fuktnivån och fyller ut linjer i huden och squalane stöttar också hudens yta och fyller ut. Finns här >>>

estelle och thild _biocalm (1)

BIOCALM heter serien för dig med känslig hud och som vill undvika dofter och alltför aktiva ämnen. Denna serie passar alla åldrar och kan användas dagligen. I serien ingår ansiktsolja, dagkräm, extra vårdande nattkräm, ögonkräm och så ett serum som hjälper till att dämpa rödhet i huden, och passar alltså dig som har tex rosacea.

Parfym- och doftfri och allergitestad. Produkterna är baserade på vårdande vegetabiliska ingredienser som bland annat jojobaolja, sheasmör och extrakt från fläderblomman och även havreextrakt som verkar antiinflammatoriskt och tar ned irritation och rodnad. Finns här >>>

etslle_thild_biohydrate

BIOHYDRATE är en serie för dig som har fuktfattig och glåmig hud och som kanske känns torr och trött. Men den passar också till normal och fet hud. Biohydrate hjälper huden att få sig en boost. Den passar alla åldrar och kan användas dagligen. I serien ingår ett serum berikat på vitaminer, en daglotion, nattkräm och en ögongelé. I sortimentet ingår också Estelle & Thilds färgade dagkrämer Biohydrate Tinted Moisturizer i två nyanser.

Produkterna innehåller bland annat fuktboostande aloe vera, naturlig hyaluronsyra och vitaminrika extrakt från citrusfrukter. Man rekommenderar också att använda BioCleanse Deep Cleansing Detox Mask och Radiance Micro Polish för att få fart på cirkulationen och återställa fuktbalanserna i huden. Finns här >>>

estelle_thild_biodefense

BIODEFENSE är en serie för dig som vill mota undan de första tecknen på hudens åldrande. I serien finns ansiktsolja, ett oljefritt serum, dagkräm, nattkräm och en ögonkräm.

Produkterna är berikade med blåbär som är rika på antioxidanter och som kan fajtas mot fria radikaler som bidrar till hudens åldrande. Innehåller öven olja från sacha inchi, en typ av nöt som växer i Sydamerikanska länder. Denna olja är också packad med antioxidanter som hjälper till att skydda huden. Finns här >>>

biocleanse

BIOCLEANSE är samlingsnamnet för alla rengöringsprodukter från Estelle & Thild där det ingår 9 (!) olika produkter! Här har man stor chans att hitta en rengöring som man gillar. I serien finns rengöringsmjölk, micellärvatten, skumrengöring, ansiktsvatten, rengöringsgelé och makeupborttagning, men också peeling och ansiktsmask.

Här finns också en helt parfymfri rengöringsgelé för dig som vill undvika produkter med dofter eller om du har känslig hud. Alla rengöringsprodukter kan användas ihop med de olika hudvårdsserierna – fritt fram att blanda som man vill!  Kolla in dem här >>>

Estelle-thild-brand-handcream

KROPPSVÅRD. Estelle & Thild har också tre olika serier för kroppen och som är lika i sitt innehåll men har olika dofter. I serierna ingår handtvål och handlotion i fina pumpflaskor, bodylotion, duschkräm, skrubb, kroppsolja, bodybutter och handkräm. De tre serierna heter:

• Sparkling Citrus Bloom som har en fräsch doft av citrusfrukter, apelsinblom och syrlig grapefrukt.

• Spring Rose Blonde som har en vårfräsch blommig doft av rosor, violblad och söt nektar från aprikoser.

• Fresh Water Lily som har en frisk doft av persikoblommor, syrliga svarta vinbär och näckrosor.

biocare_baby

BIOCARE BABY är en samling produkter för de minsta. Här hittar du dusch- och badkräm, milt schampo, hudlotion, allväderskräm, massageolja och även en gravidolja.

 

Estelle & Thilds produkter hittar du här >>>