Benecos är ett ekologiskt varumärke från Tyskland. Ingredienserna är ekologiska, naturliga och till stor del veganska. I denna recension har Andrea recenserat Benecos Natural BB-Cream i nyansen Fair.

Benecos Natural BB-Cream – Fair

Jag fick kämpa lite med hur jag bäst skulle använda Benecos BB-cream. I början tog jag den som sista produkt efter både serum och en ganska lätt dagkräm men då fick jag ett lite stramt och kakigt resultat. Och som enda produkt tycker jag att den är för torr. Till sist testade jag att grunda med ansiktsolja, och då funkade det plötsligt helt perfekt!

Den täcker lite mer än andra BB-cream som jag testat, så man får testa sig fram även där. När jag fick till allt det så var jag mycket nöjd. Jag som annars brukar tycka att huden ”stängs in” av allt från foundation till BB-cream, kände jag verkligen att huden kunde andas med denna.

Färgen Fair funkade för mig, men om man är väldigt ljus i hyn så kanske den blir lite för mörk. Ibland får jag snabbt orenheter när jag använder täckande produkter men inte den här gången. Den har även ett mycket bra pris!

Betyg: 4/ 5

/Andrea S

Mer läsning om Benecos:

GBS testar: Ögonbrynsgel från Benecos