Benecos är ett tyskt skönhetsmärke och produkterna är plånboksvänliga och lätta att använda. Produkterna är 100% naturliga och ekologiska samt en stor del även veganska.

Benecos Eyebrow Gel Ash Brown

Jag har testat ögonbrynsgel från Benecos i färgen askbrun. Ögonbrynsgel är den ultimata produkten för att hålla dina bryn på plats! Jag testade färgen askbrun då jag har naturligt mörka bryn som jag egentligen bara vill få mer defilering på och sätta envisa strån på plats!

Borsten är kort och det första jag reagerade på var att det kom väldigt mycket färg på borsten. Personligen vill jag hellre ha mindre färg på borsten för att sedan kunna bygga upp färgen på brynen än att det blir för mycket färg direkt. Jag drar av lite färg för att sedan borsta igenom brynen och ge brynen en jämn färg. Där jag vill att stråna ska lyftas lite extra drar jag borsten uppåt och längst längderna bygger jag på lite extra färg för att göra de lite mer definierade. Det positiva med den intensiva färgen är att det inte krävs mer än några drag för att resultatet ska vara fulländat!

Jag tycker färgen sitter hela dagen och att det håller de flesta stråna på plats, men inte lika starkt som jag hade hoppats. Jag hade önskat lite starkare gel för att verkligen hålla de mest envisa stråna på plats under hela dagen. Utöver detta fullkomligt älskar jag denna produkt och det är absolut ett måste i min sminkväska! Om du, som mig, har envisa strån som gärna vill lägga sig neråt, så rekommenderar jag verkligen att testa Benecos ögonbrynsgel.

Betyg: 4/5

/Gabriella E

Mer läsning om ögonbrynsgel:

Beauty-battle: ekologisk ögonbrynsfärg