Det ekologiska varumärket RMS Beauty grundades av Rose-marie Swift som har en lång karriär inom makeup. RMS Beautys produkter är vårdande och återfuktande samt ger din hud lyster och glow!

RMS Beauty un cover-up cream foundation 00

Jag har testar RMS Beauty un cover-up cream foundation i färgen 00. Produkten kommer i en glasburk och med en spatel. Jag gillar spateln väldigt mycket så att det inte blir för kladdigt och är lätt att få rätt mängd.

Foundationen är krämig och täckande. Till en början tog jag alldeles för mycket, men du behöver en ärta av denna produkt eftersom den är så pass täckande. Den är mer täckande än RMS Beauty un cover-up concealer och för mig passar den därför bättre till fest än till vardag. Den är återfuktande och ger mycket glow!

Jag var lite osäker först på nyansen, men un cover-up cream foundation har exakt samma nyans som un cover-up concealer så det var bara att utgå ifrån det om man har testat/ använt concealern förut.

Jag gillade foundationen bäst för att den känns väldigt vårdande. Min hud kändes väldigt lugn och harmonisk efter att ha använt foundationen. Jag rekommenderar RMS Beauty un cover-up cream foundation varmt, speciellt för dig som söker en täckande foundation som ger dig mycket fukt!

Betyg: 4.5/5 

/Sophia D

Mer läsning om RMS Beauty:

RMS Beauty Sensual Skin Trio Palette