BYBI är ett färgglatt varumärke med produkter som både är veganska och ekologiska. I denna recension har Sophia recenserat Babe Balm från BYBI.

BYBI Babe Balm Multi-purpose Beauty Balm 30 ml

Jag har testat Babe Balm från varumärket BYBI. Först och främst tycker jag vi pratar om deras förpackningar, dem är så söta och ser helt underbara ut i badrumsskåpet! Jag menar man vill inget annat än att testa produkterna när man ser dem! Tuben av förpackningen är även gjord av sockerrör, vilket såklart känns både bättre och mer klimatsmart.

Babe balm är en produkt som ska vara både återfuktande och ge glow! Produkten går att använda till allt möjligt, själv har jag använt den som en ansiktsprodukt för att ge vissa punkter i ansiktet mer glow, till läpparna och som en ansiktskräm. Men jag har även använt Babe balm till torra partier på kroppen, speciellt mina händer som är väldigt torra just nu på grund av allt tvättande och spritande, ja ni vet!

Innehållet har en tunn, krämig och gul vaselin liknande känsla. Resultatet för ansiktet är glow glow glow! Om man vill ha en ännu mer naturlig highlighter, så är denna perfekt för det! Det känns väldigt somrigt på något sätt! För alla torra partier så är den en perfekt återfuktare, både för händer och läppar. Den är doftfri och passar perfekt till min känsliga hy. Jag har ju även använt den som en ansiktskräm till natten tillsammans med blåbärsoljan från BYBI och snälla rara min hud älskade det! Vad kan jag säga detta är verkligen en multifunktionell favorit och den har fått flytta in överallt hos mig! Jag har med mig den i handväskan, i badrummet och jag har den på nattduksbordet. Det ända minuset är att jag önska att den kom i större förpackning. Jag kommer ge den betyg 5 men hade lätt kunnat ge mer! Vad kan jag säga ett riktigt glow balm!

Betyg: 5/5 

Mer läsning om BYBI:

GBS testar: Bybi Beauty Bakuchiol Booster