Ekologiska matta läppstift. Svenska Estelle & Thild erbjuder den första kollektionen av svenskt smink som är certifierat enligt Ecocert. I sortimentet Biomineral Makeup ingår flera läppstift i härliga nyanser och jag har nu testat tre av dem.

Estelle & Thild BioMineral Cream Lipstick, 229 kronor.

sophia GBS kvadrat 250Jag har testat tre färger från Estelle & Thilds läppstift-serie, Cashmere, Caramel och Dusty beige. Cashmere är åt det mauve färgade hållet, beige med en rosa/ lila underton. Väldigt snygg till ett mer festligare tillfälle då den var rätt mörk. Caramel är lite mer åt det beige/ brunrosa hållet och lite ljusare. Denna gillade jag som ett vardagsläppstift.

Sedan Dusty Beige är i en snygg vardaglig beige ton och perfekt till kostymbyxan och skjortan. Alla färger var matta, vilket jag gillar. Läppstiften var väldigt mjuka och återfuktande, jag fick inga torra läppar efter användning. Läppstiften höll dock inte hela dagen, men jag kunde ändå dricka kaffe/ vatten/ äta lunch innan jag behövde fylla på. Jag gillade även förpackningen, rosa/ svart med varumärkets namn. Riktigt snygga och prisvärda läppstift!

Betyg: Dem får 4 av 5 i betyg!

/Sophia