Från Marocko kommer många av de härliga hudvårdsprodukterna från Loelle! Jag har testat det uppfräschande rosenvattne samt avokadooljan som är rik på antioxidanter, och därför även passar bra på solskadad hud!

 

Loelle, Avokadoolja Eko, 100 ml, 139 kronor.
Emma GBS kvadratJag som har blandhy tänkte att avokadooljan kanske skulle vara lite för fet för mig, men icke!

Jag använder den under natten och när jag vaknar har min hud surplat i sig allt och är supermjuk och återfuktad. Ibland tillsätter jag även 2 droppar till min ansiktskräm som ger lite extra lyster!

Oljan är gul och har en svag doft av avokado. Jag förväntade mig att det skulle ta ett bra tag innan den absorberades eftersom den är så fet men jag upplever ingen större skillnad från andra oljor jag testat vilket är positivt – mindre kladd på kudden!

Under vintermånaderna har jag dessutom använt den på mina torra och spruckna läppar vilket har hjälpt enormt.

Betyg: 4/5

 

Loelle Rosenvatten Eko, 100 ml, 129 kronor.

Det här uppfriskande ansiktsvattnet använder jag dagligen och det doftar såå gott! Det bästa med det är att det finns så många användningsområden. Jag sprayar lite i ansiktet innan jag applicerar min ansiktsolja på morgonen och kvällen för att hjälpa oljan att gå ner bättre i huden.

Jag har även använt den när jag vill fräscha upp mig under dagen, exempelvis när jag suttit länge framför datorn, åkt längre bilturer eller andra tillfällen när huden kan behöva extra fukt. Under min Kroatien-resa förra året blev den dessutom min stora räddning när den kylde ner och återfuktade min värmekänsliga hud och höll den lugn värmen.

Stort plus för den lyxiga känslan som glasflaskan ger!

Betyg: 5/5

/Emma