RMS produkter är sammansatta enligt raw food-principen för att samtliga ingredienser ska behålla sina naturligt läkande och vårdande egenskaper. Produkterna ger din hud lyster, liv och lyfter fram det bästa av dig på ett så naturligt sätt som möjligt. I sortimentet finns många krämbaserade produkter och jag har nu testat deras kräm-bronzer!

RMS Beauty Buriti Bronzer, 5,67 g, 350 kronor.

Den här kräm-bronzern gör sig så bra på min hud! Jag var lite osäker till en början hur färgen skulle fungera på mig – ofta finns det ju olika nyanser att välja mellan men den här lyckas anpassa sig alldeles perfekt till min hudton. Den ger en fint solkysst färg som varken är för orange, rosa eller glittrig. Tack vare sin lättarbetade konsistens blir den aldrig för tung eller skarp på huden utan den lyckas smälta in väldigt naturligt till resten av sminkningen.

En annan sak jag uppskattar med bronzern, eller med RMS produkter överlag är att de ofta går att använda som multiprodukter. Den här fungerar till exempel utmärkt som en brun ögonskugga också. Den lilla burken är smidig att slänga ner i handväskan och upptar knappt någon plats alls, speciellt eftersom den inte behöver några borstar eller andra verktyg, utan appliceras med hjälp av bara fingrarna. Betyg: 5

/Emma