Neal’s Yard Remedies är ett av marknadens äldsta och mest välrenommerade ekologiska hudvårdsmärken. Med bas i London har varumärket ända sedan 1981 erbjudit marknaden högkvalitativa produkter. Jag har testat deras nyponfröolja från Neal’s Yard i några veckor och jag har hittat en ny olja som jag är nykär i!

Neal´s Yards Remedies Rosehip Seed Oil, 50 ml, 345 kronor.

Nyponfröoljan har högt med A-vitamin, är läkande och balanserande. Den är lite tunnare och sjunker in lätt i hyn och jag känner mig återfuktad hela dagen. Den kommer i en ordentlig flaska med snurrlock. I början trodde jag att det skulle bli besvärligt utan pump eller pipett, men det har funkat bra och jag har hittat snitsen med att inte hälla upp för mycket. Jag känner att Nyponfröoljan är ett perfekt komplement till Hallonfröoljan som jag också använder. Jag älskar oljor för min känsliga hy, känner att dem är en perfekt match och den får därför betyg 5!

Betyg: 5/5

/Sophia