Från Australien kommer Edible Beauty som gör naturlig och ekologisk ansiktsvård som kommer i fina glasflaskor och burkar och med riktigt konstnärliga ytterförpackningar. Jag har testat en ansiktsmask med bland annat australisk rosa lera, aloe vera, kokosolja och aciafruktolja som verkar balanserande på fetare och oren hud – och som man kan sova med!

 

Vad: Edible Beauty,  Sleeping Beauty Purifying Mousse.

En rosa fluffig nattmask som ska hjälpa till att balansera oljeproduktionen i huden, reducera föroreningar och ge nytt liv till huden. Jag tycker verkligen att den lever upp till vad den lovar och så mycket mer! För det första har den en alldeles underbar doft av mjuka rosor som jag fullkomligt älskar. Kombinationen av den fluffiga konsistensen, den babyrosa färgen och doften gör att den känns väldigt lyxig och exklusiv. Den appliceras efter rengöring på kvällen och lämnas över natten. och när jag vaknar på morgonen har min hud sugit åt sig all fukt och känns klar, mjuk och återfuktad. På något magiskt sätt ser det alltid ut som att jag fått mina 8 skönhetstimmarssömn fastän jag inte alltid har det. Jag har inte haft problem med orenheter eller eller blemmor under tiden jag använt den vilket jag är tacksam för och ger ett högt betyg. Min hud strålar! Jag har ingenting ont att säga om den här och kommer definitivt fortsätta använda den.

Betyg: 5/5

/Emma