När höstlöven börjar täcka marken står en mysig tjocktröja, en rykande, het kopp ekologiskt thé och ett rosigt, friskt höstglow på kinderna högt upp på vår önskelista! 

Om du fixar théet så står vi på Naturligt Snygg för bästa tipsen till härligt höstglow med hjälp av Zuii Organics ekologiska, växtbaserade och vårdande makeup.

 

Steg 1: Täck lagom

Basen är A och O för all makeup. För ett naturligt glow skippar du lager på lager av täckande foundation och puder, istället satsar du på en återfuktande och lätt täckande foundation som låter din egen naturliga lyster skina igenom.

Juice Beauty, Serum Foundation är en lätt foundation som också fungerar som ett återfuktande serum för huden. Ger medel täckning och håller huden snygg hela dagen.

Här hittar du alla foundations från Juice Beauty >>>

Zuii-Flora-Liquid-foundation-Liquid-Foundation-group

Zuii Flora Liquid Foundation är en perfekt halvtäckande flytande foundation som ger en jämn och sammetslen finish. Den är samtidigt en effektiv fuktighetskräm som återfuktar och lugnar din hud. Den innehåller bland annat ringblomma som har antiinflammatoriska egenskaper, och E-vitamin som verkar fuktgivande.

Flora Liquid Foundation finns i 11 nyanser som du hittar här >>> 

Här finns en guide till alla nyanser + smarta testers >>>

 

 

Steg 2 – välj rätt rouge

Nu är det dags att sätta lite färg på kinderna. Det är det absolut snabbaste sättet att ge dig själv en piggare look. Oavsett om du föredrar ett puderrouge som du borstar på kinderna, eller en krämrouge som du arbetar in med fingrarna, har Zuii jättefina alternativ.

Ta gärna en titt på Zuiis Lip & Cheek cream – ursöta multiprodukter som du kan använda för att sätta färg på både kinderna och läpparna. Testa till exempel Helene som är en skön blandning mellan hallon och bubbelgum. Den ger fin färg till kinderna som verkligen poppar och ser fräscha ut!

Föredrar du puderrouge rekommenderar vi Flora Blush Peach – en härligt varm färg som kommer att ge dig det lilla extra glowet i höst. Fritt från talk och med ett lagom skimmer.

Här hittar du alla rouge från Zuii Organic >>>

Steg 3: Avsluta med en skimrande highlighter

Som final touch på din härliga höstlyster-makeup applicerar du en highlighter på kindbenen, vid ögonbrynsbenet och på näsryggen som ger ett fint glow.

glöd glow highlighter

Inika, Baked Illuminisor är en sk bakad variant, alltså puder som har bakats hög värme för att bli kompakt men ändå superfint. Denna nyans heter Starlight och har en lite varmare ton – perfekt för att addera glöd i höst! (Denna finns också i en mer silvrig nyans.)

Här hittar du alla highlighters från Inika >>>

Rms Beauty, Luminizer X Quad Mini, är en liten palett med fyra olika krämbaserade highlighters. Här kan du blanda som du vill; silver vid ögat, champagnefärgat vid kindbenen och kanske mörkare highlighter som bronzereffekt. Denna finns också en i större variant – men den här lilla är perfekt för dig som vill lära känna dessa fantastiska highlighters!

Alla highlighters från Rms Beauty >>> 

 

LÄS MER:  Checklista för hösten – allt din hud behöver! 

Checklista – 8 tips för din hud i höst