Ekologiskt schampo för mer volym. Har du platt hår som känns fint, tunt eller bara tungt? Sugen på mer volym och studs i håret? Det finns bra ekologiska volymschampon som hjälper dig att skapa mer volym i håret. Här listar vi 5 naturliga och ekologiska volymgivande schampon värda att testas! 

 

volymschampo ekologiskt rahua-voluminous-shampoo-

 

 

 

 

EKOLYXIGT VOLYMSCHAMPO.

Rahua, Voluminous Schampoo, 399 kronor.

Den här flaskan är full av exotiska, vårdande och volymgivande ingredienser från Amazonas. Bland innehållet märks bland annat grönt te och citrongräs som hjälper till att ge håret mer volym och studs. Doftar härligt av lavendel och eukalyptus!

 

 

 

 

schampo för mer volym platt hår

 

 

SVENSKT VOLYMSCHAMPO.

Bruns, Schampo nr 01, Harmonisk Kokos, 330 ml, 295 kronor.

Detta handgjorda schampo från Skåne är perfekt för dig som vill ha mer volym i håret och mer stadga. Det passar extra bra för dig som har fint ”skandinaviskt hår” med fina hårstrån och som har platt hår utan liv. Återfuktar, skapar fyllighet och arbetar samtidigt med torr hårbotten. Finns även i mindre testa-på-förpackning!

 

 

 

 

 

 

volymschampo Lessismore_Aloe-Mint-Volume-Shampoo

 

 

VOLYMSCHAMPO SKAPAT AV FRISÖRER.

Less Is More, Aloe Mint Volume Shampoo, 255 kronor.

Less Is More är framtaget av frisörer som vet exakt vad som krävs för att håret ska bli större! Schampot innehåller extrakt från åkerfräken som stärker hårstrået vid roten samt ärtprotein som stimulerar håret att växa. Resultatet är volym – och samtidigt hjälper den dig med fet hårbotten!

 

 

 

 

volym schampo urtekram rasul shampoo

 

 

 

BUDGETVÄNLIGT VOLYMSCHMAPO.

Urtekram, Volume Shampoo Rasul, 55 kronor. Detta schampo från danska Urtekram är ett riktigt kap! Det hjälper håret med volym, men gör samtidigt rent håret utan att torka ut det – tack vare den fiffiga rasulleran. Ekologiskt certifierat och veganvänligt!

 

 

 

 

 

 

madara-grow-volume-schampo

 

 

SCHAMPO SOM STIMULERAR HÅRVÄXTEN.

Madara, Grow Volume Schampoo, 245 kronor. Detta schampo är framtaget särskilt för dig som har lite tunnare hår och det stimulerar dels hårväxten, och dels hjälper det till med volym. Innehåller bland annat koffein, zink och kantarell som ska stimulera hårets tillväxt och gör det fylligare.

 

 

 

 

5 tips på hur du vårdar & skyddar ditt hår i vinter!