Tyska, ekologiska skönhetsmärket Annemarie Börlind har utvecklar innovativa och effektiva hud- och hårvårdsprodukter som inte gör någon besviken! 

Tyska märket Annemarie Börlinds hudvård utformas noggrant med hjälp av kliniska tester och använder avancerade och effektiva ingredienser i sina produkter.

Här har vi samlat 7 favoriter från våra bloggare:

2-Phase Hyaluron-Shake från Annemarie Börlind

”Huden återfuktas otroligt fint och känns mjuk och på samma gång plumpad, utan att det stramar. Enbart behagligt! Serumet innehåller återfuktande hyaluronsyra och den verkar direkt. Huden är otroligt nöjd och glad och känns slät, mjuk och framför allt 100 % fuktmatad. Riktigt bra serum till ett riktigt bra pris!”

Hannah Sjöström har testat Annemarie Börlinds 2-Phase Hyaluronic Shake och ger högsta betyg!

Köp här för 279 kr kr >>> 

 

Precision & Care Mascara från Annemarie Börlind

”Först och främst gillar jag borsten – det är lätt att bygga upp flera lager med och att komma åt de minsta fransarna med. Denna mascara ger både längre separerade fransar, volym och sitter på plats hela dagen utan att färga av sig på ögonlocken. Detta är den absolut bästa naturliga mascara jag har testat hittills, den är bara SÅ bra! Köpa igen? ABSOLUT!”

Emmi Snicker har testat Annemarie Börlind Precision & Care Mascara och ger högsta betyg!

Köp här för 249 kr kr >>>

 

Orange Blossom Energizer från Annemarie Börlind 

”Den här fina glasflaskan med smidig pump är så himla härlig. När man har skakat den och pumpat ut serumet i händerna så möts man först av den underbara doften. Söta solmogna apelsiner möter apelsinblommor – underbart! Förutom att det är späckat med C-vitamin som min hud alltid uppskattar, så gör den härliga oljeblandningen att huden får grym glow. Håller huden mjuk och smidig och fint fuktad hela dagen. Det känns också att huden bearbetas på djupet, huden har jättefin ton och alla obalanser och annat är som bortblåsta. Detta är en produkt som jag ofta återkommer till och som passar alla hudtyper. Underbar!”

Hannah Sjöström har testat Annemarie Börlind Orange Blossom Energizer och ger högsta betyg!

Köp här för 279 kr >>>

 

Intensive Care Capsules från Annemarie Börlind

”Hör upp alla som behöver lugna stressad hud, binda fukt och hjälpa hudens motståndskraft att hålla sig i toppform! Jag har använt dessa kapslar på kvällen på rengjord hy, efter serum och sen har jag toppat med en nattkräm. Alltså serum, kapsel och sist nattkräm. Så nöjd med denna kur. Huden känns klar och ordentligt återfuktad. Och ja, känsligheten i huden har definitivt lugnat ned sig. Den här kuren gör man en eller två gånger per år. Om man gillar den så mycket som jag gör så kan man också använda den som en underhållskur någon gång i veckan.”

Åsa Waak har testat Annemarie Börlind Intensive Care Capsules och ger högsta betyg!

Köp här för 319 kr >>>

 

3 in 1 Facial Oil från Annemarie Börlind 

”Den här oljan har vunnit flera priser tack vare sin fiffiga effekt. Den kan nämligen skydda huden mot skadligt blått ljus från datorer och andra skärmar. Den mjukgör också huden riktigt bra, återfuktar och håller huden otroligt mjuk och glowig. Den är ganska torr i känslan och absorberas snabbt, vilket säkert uppskattas av de som har lite svårt för oljor. Förutom att huden blir mjuk, torrhetslinjerna trollas bort och elasticiteten ökar så funkar den också som bra primer för mineralsmink. Det blir supersnyggt med denna olja under. Unika oljor jobbar på att stärka hudbarriären och binda fukt i huden. Och det känns! Väldigt trevlig olja som jag absolut kommer att använda igen!”

Hannah Sjöström har testat Annemarie Börlind 3 in 1 Facial Oil och ger den 4,5 av 5 i betyg!

Köp här för 449 kr >>>

 

Effekt Peeling från Annemarie Börlind 

”Den här härliga krämen är mintgrön och har många fina små gröna kulor i sig. Kulorna är vaxkulor av jojobaolja och de är små och har liksom lagom riv mot huden. Peelingkrämen doftar härligt av syrliga päron och känns liksom uppiggande på huden. Jag tar en klick lika stor som en ny enkrona och masserar in på rengjord och lite fuktig hud. Sen masserar jag runt och kulorna ger ett väldigt kul ljud när de åker över huden. Sen sköljer man av med vatten och då är huden slät, mjuk och med synbart minskade porer. Huden känns inte torr och stram som den kan göra av andra peelingar, utan känns enbart behaglig och liksom förnyad. Jag tycker att den verkligen lever upp till sitt namn; Effekt peeling. Hudens yta känns mjukare och slätare och kan liksom andas igen. Jag har ju känslig hud, och jag uppskattar att den är så mild mot huden men ändå ger ett synbart resultat.”

Hannah Sjöström har testat Annemarie Börlind Effekt Peeling och ger den 4,5 av 5 i betyg!

Köp här för 249 kr >>>

 

Anti-Aging Cream Mask från Annemarie Börlind

”Det här är en len krämmask som min hud fullkomligt älskar! Den suger åt sig krämen och jag känner att det nästan pirrar i huden av aktiva men ändå milda ingredienser. Den går helt in i huden och kladdar inte ned kudden, vilket är ett riktigt bra plus tycker jag. Jag har använt den som nattmask ca två gånger i veckan och känner att den verkligen plumpar upp och dessutom lugnar huden. Och jag törs nästan lova att mina ansiktskonturer känns mer uppstramade än tidigare.”

Åsa Waak har testat Annemarie Börlind Anti-Aging Cream Mask och ger den högsta betyg!

Köp här för 709 kr >>>

Här hittar du hela Annemarie Börlinds sortiment >>

Mer läsning om Annemarie Börlind:

Guide till naturliga & ekologiska hudvården från Annemarie Börlind