Nu laddar vi upp för en aktiv höst med mycket rörelse och träning. Oavsett om du rör på dig inom- eller utomhus är det ljuvligt att avrunda träningspasset med en stund i duschen med produkter som gör gott för både kropp och själ. 

Weledas produkter är riktiga klassiker både i och efter duschen – så låt oss spana in deras olika vårdande kroppsserier.

 

 

Weleda Arnica

Weleda-arnica-sport kit

 

För dig som går all-in på träning är Weledas Arnica-produkter det givna valet – de inte bara vårdar och återfuktar huden, de gör också underverk för trötta och ömma muskler. Extrakt från arnikablomman främjar blodcirkulationen, lindrar smärta och påskyndar läkningsprocessen. Med andra ord perfekt att använda om du tränar och lever ett aktivt liv med mycket träningsvärk och stela muskler.

I Weledas Arnika-sortiment finns: duschgelen Arnica Sports Shower gel och massageoljan Arnica Massage Oil.

Här kan du läsa mer om fördelarna med Weledas arnica-produkter >>>

 

Weleda Citrus

produktbild_jul3.jpg

 

 

Weledas citrusserie är superpopulär. Och vi fattar varför; dessa produkter svalkar, stärker och återfuktar huden. Och doften av solmogna citroner verkar uppiggande och uppfriskande. Perfekt för dig som behöver svalka efter ett hårt träningspass och samtidigt ladda upp med ny energi.

I Weledas citrusserie finns Hydrating Body Lotion, Refreshing Body Oil, Refreshing Bath Milk, Creamy Body Wash, Hand Creamspraydeo samt den nya populära roll-on-deon.

 

 

Weleda Almond

Weleda Almond Sensitive Body Lotion

 

 

Mandelolja är huvudingrediens i Weledas Almond-serie, och just mandeloljan passar känsliga och torra hudtyper. Perfekt serie för alla oss torrisar – nu slipper vi bli knastertorra och strama efter ett träningspass och dusch!

I Weledas Almond-serie för kroppen finns Sensitive Body Lotion, Sensitive Body Wash och Sensitive Hand Cream.

 

 

Weleda Lavender

Weleda-body-oil-lavender

 

Den lugnande lavendeloljan är nyckelingrediensen i Weledas lavendel-serie. De här produkterna är perfekta för dig som tränar sent på kvällen och behöver hjälp att komma ner i varv, och lugna båda kropp och sinne. Slappna av och stressa ner med lavendelprodukterna i duschen eller badet.

I Weledas Lavender-sortiment finns: body wash, body oil och relaxing bath milk.

 

 

 

 

 

 

Weleda Pomegranate

produktbild_jul2.jpg

 

Granatäppleserien innehåller den dyrbara granatäpplekärnoljan som motverkar ett för tidigt åldrande av huden. Den här serien är perfekt för mogen hud, som känns mjuk och sammetslen. Och den inspirerande och sensuella doften är bara ytterligare ett plus…

 

I Weledas pomegranate-serie återfinns: Body Wash, Body Lotion, Hand Cream, Body Oil samt roll-on-deodoranten Pomegranate 24 hour Roll-On Deo.

 

Weleda Wildrose

produktbild_jul1.jpg

 

Weledas produkter med Wild Rose innehåller nyponfröolja som vårdar huden och hjälper dess förnyelseprocess. Och så har de den ljuvliga doften från äkta eterisk rosolja. Den här serien är för dig som vill ha en upplyftande och aningens romantisk kompis i duschen.

I Weledas Wild Rose-sortiment finns Body Wash, Body Lotion, Wild Rose Body Oil och Wild Rose Deodorant.

 

 

 

 

 

 

 

Weleda Sea Buckthorn

Weleda_Sea-Buckthorn_body-wash.jpg

 

Havtorns-serien innehåller ekologiskt odlad havtornsolja som vårdar och skyddar normal och torr hud. Satsa på Sea Buckthorn-produkterna om du vill ha produkter som är rika på naturliga vitaminer som stärker hudens barriärfunktion – och gör att huden känns mjuk och smidig.

I Weledas Sea Buckthorn-sortiment finns bland annat Body Wash, Body Lotion, Body Oil, Hand Cream,

 

 

 

 

 

 Weleda Men

Weleda-deodorant-roll-on-men

 

Weleda har också tagit fram en serie naturliga hudvårdsprodukter särskilt för män. Dessa fräscha produkter innehåller bland annat jojoba- och sesamolja samt extrakt av läkemalva för att skydda, lugna och ge huden fukt.

 

I Weledas manssortiment återfinns: roll-on-deo, duschgel och ansiktskräm.

 

 

 

 

 

Mer läsning för dig: 

Hudvårdstips: Weledas Almond-serie för dig med känslig hud >>>

10 sätt att använda Weledas multisalva Skin Food >>>

Fyra Weleda-favoriter som räddar torr vinterhud >>>