Det är lätt att glömma bort att grunden till en perfekt makeup inte bara handlar om vilka produkter man använder, utan också om verktygen man applicerar produkterna med. Oavsett om du lägger tid och omsorg på den perfekta festsminkningen eller snabbt ska fixar din vardagsmakeup, blir resultatet bättre med rätt verktyg – så ge dig själv schyssta förutsättningar för en snygg makeup! 

 

I vår webbshop hittar du sminkborstar från många olika makeup-varumärken – men våra riktiga storsäljare i kategorin är det amerikanska märket EcoTools som är helt specialiserade på att utveckla makeup-verktyg. Deras filosofi är att erbjuda riktigt högkvalitativa borstar och tillbehör som också är miljövänliga, veganska, prisvärda – och väldigt snygga!

En riktigt trevlig grej med EcoTools är att de gjort många smarta paket med sina borstar, som ger en möjlighet att köpa borstar som kompletterar varandra till ett ännu bättre pris.

För dig som är nyfiken på EcoTools makeup-borstar och -verktyg har vi satt ihop en översiktlig guide till vilka borstar och kit som passar till vad.

SMINKBORSTAR TILL ÖGONMAKEUP

EcoTools1608-ECT-WONDER-IMPACT-SHADOW-OUTWonder Impact Shadow är en sminkborste för ögonskugga. Borsten har 25 000 borststrån som gör det enklare att ta upp ögonskugga och ger en intensiv färg oavsett om du använder kräm- eller puderögonskugga.

Köp här för 69 kronor >>>

 

 

 

Ecotools-makeup-1607-ECT-EYEBROW-DUO-OUT-FRONT-MFör ögonbrynen är EcoTools Brow Shaping Duo det perfekta kittet: två sminkborstar som hjälper dig att forma, definiera och styla snygga ögonbryn. Borsten Spoolie används för att kamma och tämja bryna och Angled Liner för att fylla i ögonbrynen.

Köp här för 89 kronor >>>

 

 

EcoTools1627-ECT-DAILY-DEFINED-EYE-SET-OUTFör dig som vill gå all-in på din ögon-makeup rekommenderar vi det prisvärda kittet EcoTools Daily Defined Eye. Det innehåller fem olika borstar- och penslar för ögonmakeup, en spegel, en smart förvaringsbox samt tre guider för att lägga en proffsig ögonmakeup – allt du behöver för ett perfekt resultat med andra ord!

Köp här för 179 kronor >>> 

 

 

 

SMINKBORSTAR TILL ROUGE, CONTOURING & HIGHLIGHTER

EcoTools WONDER-COVER-FINISHEcoTools Wonder Color Finish Brush har 60.000 borststrån som ger dig en perfekt rouge och contour på nolltid. Borsten kan användas torr eller fuktad.

Köp här för 139 kr >>>

 

 

 

EcoTools1619-ECT-MINI-SHEER-POWDER-IN-FRONT

 

Mini Precision Blush är en supersmart rougeborste för resan och den lilla sminkväskan: den har en fullstor borste men ett kortare handtag.

Köp här för 69 kr >>>

 

 

 

Ecotools-makeup-1305-ECT-BLENDING-AND-BRONZING-OUT-M

 

Blending and Bronzing Brush är en sminkborste som passar för bronzer och rouge. Den är utformad med duo-fibrer vilket gör att du kan bygga upp önskad täckning för att skapa en solkysst look och ett jämnt resultat.

Köp här för 159 kr >>>

 

 

EcoTools BRONZE-BUKI

Om du föredrar kabuki-borstar är Bronze Buki perfekt för dig som vill applicera bronzerpuder. Borsten är designad med långa, mjuka borststrån för en enkel applicering av solpuder som ger en solkysst finish.

Köp här för 149 kr >>>

 

 

 

EcoTools1622-ECT-SCULPT-BUKI-OUTSculpt Buki Brush är en kabukiborste för att applicera contour-puder. Den har ett unikt vågformat borsthuvud som hjälper dig att skapa perfekt skulpterade kindben genom att ge dig maximal kontroll över färgmängden vi applicering.

Köp här för 149 kr >>>

 

 

 

EcoTools GLOW-BUKI-Dessutom har EcoTools en kabuki-borste för att applicera highlighters och skimmerpuder: Glow Buki Brush. Denna specialutformade kabuki-borste har en spetsig topp för punktapplicering av just lösa eller kompakta highlighters och skimmer.

Köp här för 149 kr >>>

 

 

Ecotools DEFINE-AND-HIGHLIGHT-DUOFör dig som gillar contouring finns Define & Highlight Duo som består av två borstar för att skulptera och framhäva dina bästa drag. Define Brush används för att applicera contouring, men kan också användas till puder eller rouge. Solfjäderformade Highlight Brush används för att svepa över highlightingpuder.

Köp här för 169 kr >>>

 

 

Ecotools-makeup-1214-ECT-RETRACTABLE-FACE-BRUSH-OUT-MEcoTools Retractable Kabuki Brush är en smidig multiborste med tätt packade, mjuka strån som du kan använda för att applicera både puder, rouge och bronzer när du är på språng. Kommer med ett lock för praktisk förvaring.

Köp här för 125 kr >>>

 

 

SMINKBORSTAR TILL FOUNDATION, PUDER OCH CONCEALER

Ecotools-makeup-1202-ECT-CLASSIC-FOUNDATION-STYLIZED-MEcoTools Classic Flat Foundation Brush är en klassisk foundationborste som har platta, täta borsthår vilket passar vid applicering av flytande foundation eller krämfoundation för en jämn, felfri bas.

Köp här för 89 kr >>>

 

 

 

EcoTools WONDER-COVER-COMPLEXIONWonder Cover Complexion Brush är en borste för flytande eller krämbaserade foundations som ger extra bra täckning. Borsten har 100 000 tätt packade strån för full täckning. Med ett enkelt svep kan du täcka hudproblem som rosacea, pigmentfläckar eller rodnader.

Köp här för 179 kronor >>>

 

 

Ecotools-makeup-1209-ECT-SKIN-PERFECTING-STYLIZED-MEcoTools Skin Perfecting Brush är en foundationborste som har välvda, vinklade borsthår för att få till en så bra täckning som möjligt. Den här borsten kommer att hjälpa dig att täcka skavanker och skapa en felfri bas, tack vare att den har tätt packade borsthår.

Köp här för 109 kr >>> 

 

 

Ecotools-makeup_SHEER-POWDERSheer Powder Brush är en puderborste som har tätt packade, fjäderlätta strån som ger en lätt täckning och en fräsch, naturlig look.

Köp här för 119 kr >>>

 

 

 

EcoTools1619-ECT-MINI-SHEER-POWDER-OUT-FRONT-MOch för dig som ska ut och resa eller har en liten sminkväska är Mini Sheer Powder Brush ett bra val. En puderborste som kommer i en mindre storlek – själva borsten har ett fullstort borsthuvud, men skaftet är mindre storlek.

Köp här för 69 kronor >>>

 

 

Ecotools-makeup-1686-ECT-MICRO-BLENDING-M-FRONTEn liten och smart borste för applicering av concealers är Micro Blending Brush. Den är utformad med kraftigt vinklade borsthår för noggrann applicering under ögonen och svåråtkomliga områden. Bonus: den kan även användas för applicering av ögonskugga!

Köp här för 69 kr >>>

 

 

Ecotools-makeup-1603-ECT-ULTIMATE-SHADE-DUO-STYLIZED-MOch vill du ha perfekt täckning investera i Ultimate Concealer Duo som består av två borstar för att täcka skavanker för att skapa en jämn fräsch hy med hjälp av flytande eller torr concealer. Detail Concealer Brush används för att täcka mindre områden och neutralisera rodnader, mörka ringar osv, medan Airbrush Concealer Brush används för att arbeta in färgen och sudda ut ev linjer och kanter.

Köp här för 89 kr >>>

 

 

EcoTools1672-ECT-AIRBRUSH-COMPLEXION-OUTOm du behöver investera i flera borstar för din bas-makeup rekommenderar vi Airbrush Complexion Kit som innehåller allt du behöver för en perfekt bas och finish. I setet ingår: 1 makeupsvamp (blender) 4 olika borstar, 3 inspirerande skönhetskort som ger dig tips på hur du kan lägga din makeupbas, samt en smart förvaringsbox för både borstar och en liten bricka för din beautyblender.

Köp här för 299 kr >>>

 

 

EcoTools1606-ECT-START-THE-DAY-OUT-LSista tipset: om du behöver lite av varje i borstväg – satsa på Start the Day Beautifully Kit som innehåller de makeupverktyg du behöver för din dagliga makeuprutin. Setet innehåller fem olika borstar, tre inspirerande sminkkort med tips på hur man kan lägga sin makeup och allt kommer i en smart förvaringslåda.

Handla här för 199 kr >>>