Survive the Winter. Upplever du också att huden stramar nu i vintertider? Det är helt naturligt: på vintern sjunker fuktnivån och luften blir torrare, och då vår hud har högre fukthalt än vinterluften frigörs fukt från huden och vi blir torrisar. Men självklart går det att göra något åt det! Det bästa tipset under den här kalla årstiden är att smörja och återfukta huden med både fukt och fett – gärna flera gånger per dag.

Just hur har Weleda en härlig vinterkampanj ”Survive the Winter” där de lyfter fram fyra produkter som är riktiga hudräddare den här tiden på året – spana in dem här:

Fyra räddare för vinterhuden från Weleda:

Weleda_Face-oil_Almond-600x600

#1: Weleda Almond Soothing Facial Oil

Weleda rekommenderar att använda en skyddande ansiktsolja innan du går ut på morgonen och att smörja in huden med extra mycket fukt på kvällen innan du lägger dig.

Madeloljan är en mild och lugnande ansiktsolja för torr och känslig hud, som stärker huden och hjälper den att bevara fukt. Huden blir mjuk och smidig och dess naturligt skyddande funktioner förbättras. Används dagligen eller som intensivvård. Kan även användas som tillfälligt skydd vid kallt väder eller för att avlägsna ögonmakeup.

 

 

 

weleda-cold-cream-30-ml-1024x1024-600x600

 

#2 Weleda Cold Cream
Weledas Cold Cream är ett näringsrikt ansiktsbalm speciellt framtaget för att vårda torr till mycket torr hy. Med sin milda sammansättning av naturliga ingredienser som skyddande bivax och vårdande mandelolja skyddas huden från fuktförlust och yttre påfrestningar som t.ex. kallt väder.

Weleda rekommenderar att använda Cold Cream dagligen under vintern, eller i perioder då huden är i behov av extra skydd, fett och näring.

 

 

 

 

Weleda-everon

 

#3 Weleda Everon Lip Balm

Ett läppbalsam som vårdar och mjukgör torra och spruckna läppar är ett måste under vinterhalvåret.

Weledas Everon Lip Balm innehåller mjukgörande och fuktighetsbevarande ingredienser som ekologisk jojobaolja, rosenvax, ekologiskt sheasmör och bivax som skapar en skyddande barriär mot kallt väder.

 

 

 

weleda-baby-calendula-wind-och-weather-cream-30-ml-600x600

 

 

#4 Weleda Weather Protection Cream 

Weather Protection Cream är en vattenfri kräm som förebygger torr hud och ger huden ett naturligt skydd mot kyla och vind. Perfekt att använda vid utomhusaktiviteter för att skydda både barnens ömtåliga hud – men den går såklart utmärkt att användas av hela familjen. Bara att massera in ett tunt lager på utsatta områden, som tex kinder, näsa och runt munnen, innan utevistelse.

 

 

Klicka här för att komma till  hela Weledas sortiment >>>