INIKA har antagit ett hållbart tillvägagångssätt som ersätter vanliga konventionella skönhetsprodukter med ekologiska och naturligt extraordinära alternativ! INIKA anser att det är viktigt att veta vad du applicerar på din hud – därför skapar de 100% naturliga produkter som är effektiva och helt fria från syntetiska ämnen.

”More than clean. We are PURE.” – INIKA

100% naturligt & 100% effektivt
INIKA bevisar att bara för att en produkt är naturlig behöver du inte för den sakens skull kompromissa vad gäller dess kvalitet och funktion! De erbjuder makeup som inte bara ser bra ut utan som dessutom gör bra med sina hudvårdande egenskaper! Sminket är berikat med rena växtextrakt och rika mineralpigment som verkar vårdande. INIKA använder de mest unika, kraftfulla botaniska extrakten från hela världen för att skydda, ge näring och vitalisera alla hudtyper.

Ekologiska ingredienser & vegan
INIKA använder sig av ekologiskt certifierade, etiskt producerade ingredienser och dessutom är hela sortimentet veganskt!

Hållbara förpackningar
INIKA bryr sig inte bara om produkten innehåll de väljer även noggrant ut förpackningarna för att minska sin miljöpåverkan. INIKA leder vägen inom hållbar och grön skönhet och är det första certifierat plastneutrala makeupvarumärket globalt. 90% av deras förpackning är tillverkad av hållbara och återanvändbara material.


Ekologiskt certifierade & prisbelönta
INIKA är det högst certifierade skönhetsmärket i världen. De har bland annat certifieringar som Vegan, Organic Cosmetic och ACO Cosmos Organic. Dessa certifieringar har stor betydelse och INIKA arbetar hårt för att upprätthålla dem. Dessutom har INIKA mottagit över 100 branschpriser för produktkvalitet och innovation samt tusentals 5-stjärniga kundrecensioner!

 

INIKA hos Naturligt Snygg
Hos oss kan du hitta INIKAs prisbelönta, 100% naturliga och veganska makeup som inte kompromissar med vare sig påverkan på naturen, människan eller kvaliteten! I sortimentet hittar du bland annat de populära produkterna Inika Bold Lash och Long Lash mascara, Inika Mineral Blush Puff Pot, Inika Liquid Mineral foundations, Liquid Eyeliner samt BB cream, bronzer, rouge, highlighter och primer. Allt du behöver för en snygg makeup som samtidigt vårdar huden!

 

Här hittar du hela INIKAs sortiment >>>