Satsar du på en aktiv höst med mycket träning och fysisk aktivitet? Då är det läge att investera i hudvårdsprodukter med arnika som inte bara vårdar och återfuktar huden, utan också gör underverk för trötta och ömma muskler. 

 

Du har väl inte missat arnikablommans hälsofrämjande effekter? Arnika har använts sedan 1700-talet vid behandling av olika krämpor, modern forskning visar att extrakt från arnika har en antiseptisk verkan och främjar blodcirkulationen, lindrar smärta och påskyndar läkningsprocessen. Inte så konstigt att arnika används allt mer i dusch-, hudvårds- och massageprodukter särskilt anpassade för personer som tränar och lever ett aktivt liv.

Weleda har fyra produkter med arnika i sitt sortiment som är grymma för alla som tränar hårt och mycket! De mjukar upp musklerna, mildrar träningsvärken och gör att kroppen känns redo för nya äventyr – perfekt för dig som satsar på träning i höst!

 

Arnica_sports_shower_gel-1000x1000

 

Arnika Sport Shower Gel 
En mild, ekologisk duschgel som är berikad med arnikablomman. Passar utmärkt att använda efter träning och som daglig rengöring. Doftar ljuvligt av rosmarin och lavendel och passar såväl kvinnor som män.

Köp här >>>

 

Weleda Arnica Massage Oil 100 ml


Arnika Massage Oil
En värmande massageolja med extrakt av ekologiska arnikablommor och björklöv för att stötta hudens naturliga funktioner. Har en lindrande inverkan och skapar en varm känsla på huden. Har doft av äkta rosmarin och lavendel som gör produkten perfekt för massage innan och efter fysisk aktivitet.

Köp här >>>

Weleda-arnica-sport kit

 

Weleda Arnika Sport-kit
Innehåller Weledas populära Arnica Massage Oil och Arnica Sports Shower gel – en perfekt produkduo för dig som tränar och lever ett aktivt liv!

Köp här >>>

Weleda Arnika Salva


Arnika Salva
Ett växt-läkemedel som klassiskt sett använts inom antroposofisk läkekonst. De besvär produkten framför allt behandlar är led- och muskelsmärtor, stelhet, blåmärken och svullnader efter slag och stukningar. Baseras enbart på erfarenhet av långvarig användning.

Köp här >>>

 

 

Läs Linda Öhrströms recensioner av Weledas arnika-produkter >>>