Har du fet och obalanserad hud som behöver en omstart? Då är den här tävlingen något för dig! Berätta vad din hy längtar efter på Facebook, så har du chansen att vinna ett lyxigt kit med hudvård för fet och oren hy från det franska märket L’Atelier des Délices.

L’Atelier des Délices serie Purity+ vårdar, förebygger och djuprengör din hy utan att torka ut den. Perfekt för en yngre obalanserad hy och för dig som upplever att du lätt blir blank eller får synliga pormaskar och blemmor.

De tre produkterna som du kan vinna är:

Purifying Scrub – en mild ansiktsskrubbb som gör precis det man vill att den ska: utan att irritera din hy så exfolierar den försiktigt. Den reducerar orenheter och avlägsnar döda hudceller och överflödig talg.

Purifying Mask -en ansiktsmask som du med fördel kan använda 1-2 gånger i veckan. Masken är fullproppad med aktiva ingredienser som renar och balanserar huden utan att den blir torr eller stram.

Purifying Cream – en härlig kräm som rengör din hy och dödar bakterier som kan irritera. Även denna är utvecklad för fet hy med orenheter och passar bra att använda efter att du duttat på ansiktsvattnet.

TÄVLA HÄR >>

Läs mer om hudvårdsserien >>>

 

Följ oss på Facebook >>>