Nu är de flesta av oss tillbaka i vardagen, med jobb, aktiviteter och rutiner. Och det är vid den här tiden på året som det är som smartast att se över sina hudvårdsrutiner och säkerställa att hyn boostas ordentligt för att klara av hektiska höstscheman och ett kallare klimat.

Ett varumärke som har stenkoll på vad huden behöver på våra breddgrader är norska Marina Miracle vars oljor och hudvårdsprodukter blivit populärt i hela Norden tack vare sina unika ingredienser (kvalitativa oljor, nordiska örter och exotiska plant- och juiceextrakt) och fantastiska resultat!

Grundaren Marina Engervik kämpade med egna hudproblem som eksem och acne under flera år, innan hon tog saken i egna händer och började utveckla en egen ansiktsolja för att komma tillrätta med problemen. Alla produkter är sedan dess utvecklade för att stötta huden och ge ett riktigt strålande resultat!

En av favoriterna som gör jobbet i höst är Argan Night Serum. Ett 100% naturligt nattserum med argan, som återfuktar huden och ger ett härligt glow. Den har visat sig väldigt effektiv på ärr och pigmentfläckar. Den innehåller naturliga fruktsyror från aprikos, mandel och nattljus som exfolierar, håller huden återfuktad och ger näring. Serumet hjälper till att jämna ur texturen och ger din hy en strålande lyster. SÅ värt att testa – din hud kommer att tacka dig i höst!!!

 

Läs Hannah Sjöströms recension av Herbal Face Oil och Argan Night Serum >>> 

Maya Nestorov recenserar fem produkter från Marina Miracle >>>