Känslig hud. Oj vad många som var med och tävlade i helgens Weleda Almond-tävling på vår Facebooksida – så kul och ett stort tack till er alla som var med och tävlande!

Bland er som var med och tävlade har vi utsett fyra vinnare som vinner varsitt kit med hudvårdsprodukter från Weledas Almondserie. Vinnarna är: Victoria WaldemarkEmma SjögrenHelena Forss och Lena Pickett. Stort grattis till er – ni blir kontaktade personligen för att få era vinster!

Weledas Almond-produkter är riktigt milda och schyssta produkter för både ansikte och kropp – tack vare den lugnande mandeloljan passar produkterna extra bra om du har känslig eller lättirriterad hud.

Här kommer en guide för dig som inte testat produkterna tidigare:

 

Weleda Almond Soothing Facial LotionWeleda Almond Soothing Facial Lotion – en lätt oparfymerad fuktkräm som lugnar huden och återställer fuktbalansen. Minskar rodnad, stramhet och irritationer. Utmärkt för känslig hud, då den inte innehåller parfym.

Köp här för 199 kr >>>

 

 

Weleda Almond Soothing Facial Cream

 

Weleda Almond Soothing Facial Cream –  en rik ansiktskräm som lugnar huden och återställer fuktbalansen. Minskar rodnad, stramhet och irritationer – såklart oparfymerad!

Köp här för 199 kr >>>

 

 

Weleda Almond Soothing Facial OilWeleda Almond Soothing Facial Oil  – en vårdande, mild och närande ansiktsolja som skämmer bort torr och känslig hud. Utmärkt om din hud påverkas av värme/kyla, luftföroreningar och torr luft. Den kan också användas för att ta bort ögonmakeup.

Köp här för 229 kr >>>

 

 

Weleda Almond Soothing Cleansing Lotion

 

Weleda Almond Soothing Cleansing Lotion – en mild, krämig och lätt ansiktsrengöring som bevarar hudens fuktbalans. Parfymfri och skonsam mot huden.

Köp här för 149 kr >>>

 

 

Weleda Almond Sensitive Body LotionWeleda Almond Sensitive Body Lotion – en näringsrik bodylotion med ekologisk mandelolja som stärker hudens egen skyddsbarriär. Den ger ett ökat skydd mot yttre miljöpåfrestningar, och ökar på sikt tillförseln av fukt, vilket gör att känslan av stramhet och irritation i huden motverkas.

Köp här för 199 kr >>>

 

 

Weleda Almond Sensitive Skin Body Wash

 

Weleda Almond Sensitive Skin Body Wash – en duschkräm som vårdar hud som lätt blir irriterad och känslig. Milda, vegetabiliska tvättämnen rengör utan uttorkande tvålämnen, samtidigt som mandeloljan ger näring till huden, och håller den silkeslen och mjuk.

Köp här för 99 kr >>>

 

 

Weleda Almond Sensitive Hand Cream

 

Weleda Almond Sensitive Hand Cream – skydda och bevara fuktnivån dina händer med denna milda handkräm med mandelolja som stärker hudens egen skyddsbarriär och gör att den bättre står emot yttre påfrestningar.

Köp här för 99 kr >>>

 

 

Mer läsning för dig: 

Läs makeup-artisten Linda Öhrströms recension och rekommendation av Weleda Almond >>>