Vill du ha en vårdande, djuprengörande spabehandling för både hud och hår? Då är Bruns nya spaprodukter perfekta för dig! Kollektionen består av två olika kosmetiska leror, två mister fyllda med olika ört- och blomextrakt samt två olika elixir från noga utvalda kallpressade oljor. De är uppdelade i två olika serier, en med blå lera och en med grön lera. Men vilken passar just din hudtyp? Låt oss djupdyka in de olika lerorna och oljornas egenskaper!

SKÖNT FÖRNYAD – den blåa serien för torr & mogen hud

Den blå serien är döpt efter blåleran, kaolinleran. Den här serien återfuktar på djupet och har föryngrande egenskaper samtidigt som den är snäll mot huden. Den blå serien består av en lerinpackning, en mist och två stycken olika elixir med samma bas, ett med en härlig doft av lavendel och bergamott och ett parfymfritt. Den som är bekant med Bruns sen innan vet att produktserier blir tilldelade ett nummer och denna serie har fått numret 101-102.

Du kan även se att produkten är döpt till A, B och C så du lätt vet i vilken ordning de ska användas: A (lera), B (Mist) och C (Elixir).

Den blå serien är perfekt för dig som har:

  • Normal till torr hud och hårbotten
  • Känslig hud
  • Mogen hud

 

STEG 1 – Detoxa med lera

Bruns Blålera 101a är det första steget i din nya sparutin, den kommer i pulverform och blandas efter instruktioner med vatten och lite av ditt valda elixir. Inpackningen kan användas på både som ansiktsmask, vid dekolletage och som hårmask för din hårbotten. Bruns Blålera 101a kommer i två olika storlekar. 100 gram är en lite mindre flaska som får plats perfekt i necessären, medan 300 gram är större och i samma storlek som Bruns shampoo och balsam.

Här kommer du till Bruns Blålera 101a 100 gr och 300 gr >>

 

 

 

 

 

 

STEG 2 – Återfukta med mist

Bruns Blåmist 101b är en multifunktionell ansiktsspray och hårmist som du använder efter din ansikts och hårmask. Sprayen innehåller immortelle som stimulerar nyproduktionen av hudceller vilket gör den fantastisk för dig med mogen hud. Misten är parfymfri men har ändå en fräsch doft av naturliga växtextrakt. Du kan spraya misten även under dagens gång för att återfukta både ansikte och hårbotten.

Bruns Blåmist 101b kommer du till här >>

 

 

 

 

STEG 3 – Få glow med elixir

Det sista steget i din hemmaspa-behandling är att smörja in ansikte och hårbotten med Bruns Blåelixir Oparfymerad 101c eller Bruns Blåelixir Provensalsk Dröm 102c. Du kan droppa några droppar av elixiret i hårbotten innan läggdags för att låta det verka under natten. Här väljer du själv vilken olja som passar dig bäst. Lider du av doftöverkänslighet så är Blåelixir oparfyrmerad 101c att rekommendera. Gillar du doften av lugnande lavendel och bergamott så är Blåelixir Provensalsk Dröm för dig! I båda Blåelixir finns argan- och broccoliolja som motverkar hudens åldrande och gör att huden känns mjuk och slät.

Här kommer du till Bruns Blåelixir Oparfymerad 101 c >>

Här hittar du Bruns Blå Elixir Provensalsk Dröm >>

 

 

 

FINT BALANSERAD – den gröna serien för dig med normal, oljig, kombinerad & acnebenägen hud

Den här serien har fått sitt namn efter den naturligt gröna leran montmorillonit som är fantastisk för att reglera överdriven talgproduktion samtidigt som den har sammandragande och antiseptisk effekt på porerna. Den här serien hjälper att balansera hudens och hårbottnens pH-värdesamtidigt som den är vårdande och fuktgivande.

Den gröna serien är döpt till 103-104 och följer även de stegen (A (lera), B (Mist) och C (Elixir) för att du enkelt ska kunna hitta rätt.

Den gröna serien passar dig som har:

  • Normal till fet hud och hårbotten
  • Acnebenägen hud och stora porer
  • Ung och obalanserad hud
  • Har obehandlat hår

 

STEG 1 – Detoxa med lera

Bruns Grönlera 103a är en torrprodukt som enkelt blandar till en ansikts- och hårmask enligt anvisningarna. Du kan även applicera på hals och dekolletage. Båda lermaskerna har fantastiska absorberingsförmågor och är därför djuprengörande. För att få bäst resultat så applicerar du inpackningen som steg ett och fortsätter därefter med mist och elixir för att återfukta huden. Bruns Grönlera 103a kommer precis som deras Blålera i två olika storlekar, 100gram och 300gram.

Den gröna leran passar inte behandlat hår (blekt, skadat eller torrt hår), välj då blåa leran istället.

Här kommer du till Bruns Grönlera 103a 100 gr och 300 gr >>

 

 

 

STEG 2 – Återfukta med mist

Steg två i din ansikts- och hårbehandling är Bruns Grönmist 103a. Detta steg är viktigt för att återfukta huden ordentligt efter lerbehandlingen. Med hjälp av bioaktiva blom och örtextrakt så återbalanserar och stimulerar sprayen även huden. Bruns grönmist 103a innehåller ringblomma som har antiinflammatoriska och bakteriedödande egenskaper. Den multifunktionella misten är parfymfri men doftar dock fortfarande fräscht av naturliga växtextrakt. Det går även bra att använda sprayen under dagens gång för att fräscha upp huden och piggna till.

Bruns Grönmist 103a finns här >>

 

 

 

STEG 3 – Få glow med elixir

Avsluta din nya sparutin med ett mjukgörande och närande oljeserum för både ansikte och hårbotten. Perfekt att droppa i hårbotten innan läggdags och låta verka över natten. Är du doftöverkänslig eller har känslig hy så finns Bruns Grönelixir Parfymfri 103a. Vill du hellre ha en fräsch doft av ylang ylang och kanel så är Bruns Grönelixir Orientalisk Kassia den du ska välja. Båda elixiren innehåller oljor från hampafrön och karanja som är kända för sina antiinflammatoriska egenskaper och ger även ett naturligt solskydd. Det tränger snabbt in i huden och är därför helt rätt till fet hud.

För dig som är känslig så finns Grönelixir Oparfymerad 103a här >>

Du som vill testa Grönelixir Orientalisk Kassia kan klicka här >>

 

Här hittar du alla nyheter från Bruns >>

För det mest effektiva och bästa resultatet så rekommenderas det att använda alla tre steg i behandlingen. I denna serie hittar du produkter som passar alla hudtyper, åldrar och kön – så varför inte ha en mysig spakväll där hemma?

Mer läsning om Bruns:

Nyhet från Bruns – säg hej till hårserum!