Nyhet från Bruns. Lagom till sommar, sol och bad (och slitet hår) lanserar svenska Bruns ett hårserum som hjälper till att motverka just slitet, frissigt och skadat hår.

Bruns Hårserum Ljuv Olibanum Nr 60 är ett hårserum som vårdar och återfuktar skadade, frissiga och torra hår. Ekologiska oljor ger håret en frisk glans och fukt samt motverkar kluvna hårtoppar. Hårserum kan göra stor skillnad på slitna, livlösa hår – de mångsidiga oljorna absorberas snabbt utan att göra håret tungt eller oljigt. En leave-in som med hjälp av vitaminer, naturliga fettsyror och antioxidanter bidrar till att skydda och återfukta håret.

Den ljuvliga doften i serumet kommer från olibanum (även kallad frankincense) i kombination med grape och citrongräs och dessutom kommer serumet kommer i en smart rollerflaska som gör den lätt att applicera och dosera rätt mängd utan att det blir för mycket, så smart!

Ge håret en extra boost med denna magiska kombo

De kunniga frisörerna hos Bruns tipsar om hur du kan ge håret en extra boost: kombinera serumet med Bruns Hårmask. Applicera hårserumet i både hårbotten, längder och toppar. Massera och låt det sitta i t.ex. över natten. Ta därefter en klick hårmask som masseras in i håret. Skölj med ljummet vatten. Ditt hår blir silkeslent utan att kännas oljigt eller tungt – voilà!

Här hittar du all hårvård från Bruns >>

Mer läsning om Bruns hårvård:

Guide till Bruns schampo & balsam