Naturligt överlack & underlack. Det finns vissa saker som är måsten för att få ditt lack att hålla – det går liksom inte att slarva om du vill slippa måla naglarna på nytt varannan eller var tredje dag! Självklart måste dina naglar vara helt rena, du behöver bra underlack som ger fäste och ett överlack som skyddar!

Om du tänker efter, vilket är mest ett lazygirl hack: att slarva med nagellacket och behöva måla om naglarna titt som tätt? Eller att lägga en lite längre stund på själva målningsprojektet (det är ju trots allt typ meditation) och sen ha ett snyggt nagellack som håller en vecka? Vi röstar på alternativ två!

Att grunda nageln med ett baslack och/eller att avsluta manikyren med ett överlack garanterar snyggare och mer hållbara naglar!

Här kommer en liten guide till våra grymma bas- och topplack från Kure Bazaar:

Kure Bazaar Super Base


Super Base – Vårdar nageln & ger ett bra fäste >>>

Ett riktigt superlack (därav namnet) Kure Bazaar innoverar med en exceptionell 10 free-formula. Berikad med extrakt från bambu och vitamin E från solrosolja. Lackett innehåller 1 % kisel som vårdar nageln, skyddar mot missfärgningar och ger ett grymt fäste för lacket du valt ut!

 

 

First Base – Klassiskt underlack >>>

Underlack som ger ditt nagellack bättre hållbarhet. Består av 85% naturliga råvaror – 5 free, torkar snabbt och ger ditt nagellack bättre hållbarhet. Ger en fin glansig yta och förhindrar missfärgning av nageln.

 

 

Clean – Gör nageln slät & ger en matt yta >>>

Gör nageln jämnt slät och ger den en matt yta, samt gör det enklare att applicera färglacken och gör slutresultatet vackrare. Det här lacket fungerar även som ”fuktighetskräm” för nageln, återfuktar, skyddar, stärker! Rekommenderas för en ojämn, torr och skadad nagel. Den ljusar upp nagelns ton med ungefär en grad, rekommenderas under fransk manikyr, pastelltoner och ljusa genomskinliga lack.

 

 

Final Touch – Klassiskt överlack >>>

Det här lacket består av 85% naturliga råvaror och är ett så kallat 5 free-lack! Det torkar snabbt och har en härlig glans. Överlacket ger ditt nagellack bättre hållbarhet.

 

 

Dry Finish – Snabbtorkande överlack >>>

Detta nagellack med 85 procent naturliga råvaror förlänger effekten på ditt lack och får lacket att torka snabbare! Perfekt för dig som inte riktigt har tålamod att sitta och vänta på att lacket ska torka och härdas. Lacket ger fin lyster och glans.

 

 

Här hittar du alla nagellack från Kure Bazaar >>

 

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>