Smink för sommaren. När värmen och solen kommer kan man vilja uppdatera sin sminkväska och addera lite glow och kanske dra ned på lite täckande produkter. Och finns det någon bättre tid än sommaren att satsa på mer färg? Här är sommarens bästa makeup! 

7 härliga sminkprodukter för sommaren

cc cream spf

Välj en lätt CC-Cream med spf

På sommaren kan det vara skönt med en lättare foundation eller BB- eller CC Cream och ännu bättre om den har solskydd. Som den här CC Creamen som fungerar som ansiktskräm, lättare foundation och solskydd i ett. Kommer i flera olika nyanser och ger huden ett snyggt glow.
Juice Beauty, Stem Cellular CC Cream SPF 3o >>>

Våga mer färgglada ögonskuggor!

Finns det en bättre tid än sommar och semester att testa ögonskuggor med lite mer färg? Snyggt mot solbränd hud och så passande att festa loss lite med färger. Skimrande skuggor är mer somrigt, men matta ögonskuggor är lika snyggt!
Lily Lolo, Mineral Eye Shadow i olika nyanser >>>

Var generös med rouget

Ett enkelt sätt att snabbt känna sig sommarfräsch är att använda ett lite mer färgstarkt rouge. Använd bronzern för att skapa kontur, och spara rouget till kinderna. Sommarbrun hud tål en poppig färg! För de som gillar att experimentera – addera rouget som ögonskugga och läppfärg!
Lavera, So Fresh Mineral Rouge >>>

Sprid lite färgglädje på naglarna

Korallfärgande tånaglar som tittar fram i sandalerna? Aprikosfärgade naglar till lata dagar på stranden? Ja, gärna! Nagellacken från Kure Bazaar är 10-free och kommer i flera snygga nyanser som passar perfekt till sommaren.
Kure Bazaar, Nail Polish >>>

Satsa på skimrande highlighter

Klart man ska låta huden få lite extra glow på sommaren! Highlighters gör sig snyggt högst upp på kindbenen, på näsryggen och i ögonvrån. Här är en multi-highlighter i flera nyanser som också kan användas som ögonskugga och bronzer.
Maria Åkerberg, Endless Summer Limited Edition >>>

Välj en bold lip med färgstarkt läppstift

Visst är det kul att leka lite med färg när sommaren är här? En bold lip är aldrig fel på sommarens fester och med en skimrande färg blir det extra festligt. (Även om vi självklart älskar matta läppstift också!) Det här läppstiftet är ett budgetkap!
Benencos, Natural Lipstick, Hot Pink >>>

 

Låt en bronzer ge dig mer färg

En bronzer är en riktig multiprodukt! Kan användas istället för rouge, som ögonskugga, att markera konturen med, eller bara att addera lite färg. Bronzern kan också borstas på dekolletaget, bara axlar och nästippen!
Inika Organic, Baked Mineral Bronzer, Sunkissed >>>

 

LÄS MER: 

5 tips för den perfekta makeupen till sommarens fester