I stolt samarbete med Collan

Att boosta sin hälsa genom kosttillskott är hetare än någonsin och är något alla kan dra nytta av! Genom att uppgradera smoothien, gröten eller yoghurten med utvalda tillskott får du enkelt i dig de näringsämnen du behöver och stärker kroppen på både in- och utsidan. Vi vill tipsa om ett grymt kosttillskott för den skönhetsintresserade, nämligen svensktillverkade Collan The Edible Beauty som är ett unikt kollagenpulver med probiotika, hyaluronsyra och biotin – allt för att boosta hud, hår och naglar extra!

Varför kollagen?

Kollagen finns till 70% naturligt i kroppens bindväv, där det har funktionen att bibehålla elasticitet, fasthet och fukt i huden. Kroppen producerar själv kollagen, men med åldern blir nedbrytningen större än nybildningen vilket gör att huden som bekant åldras. Nedbrytningsprocessen börjar redan i 25-års åldern och mängden kollagen minskar därefter med ca 1-2% varje år. Vid 50 års ålder har vi redan förlorat ca hälften av kroppens kollagen – så dags att fylla på med kollagen!

The Edible Beauty från Collan – ett probiotiskt kollagenpulver

Senaste kosttillskottet är The Edible Beauty och är något så revolutionerande som probiotiskt kollagen som boostar hud, naglar och hår men som även bidrar till en bättre tarmhälsa. The Edible Beauty innehåller kollagen, probiotika, hyaluronsyra, hallonpulver och biotin som bidrar till en normal kollagenbildning för huden. Probiotika stödjer immunförsvaret och tarmhälsan som i sin tur påverkar huden, en glad och balanserad tarm kan alltså innebära en mer balanserad hud. Regelbunden användning av The Edible Beauty kan bidra till en hälsosam hy, ett starkt hår och starka naglar. Hur bra är inte det?

Vi kikar närmare på ingredienserna i kollagenpulvret:

# Hydrolyserat kollagen – kollagen i peptidform, vilket innebär att det är nedbrutet i kortare aminosträngar för ett förbättrat upptag i kroppen. Hydrolyserade kollagenet är dessutom smak- och doftneutralt.
# Probiotika – innehåller probiotikan bacillus coagulans som är en unik, stabil och effektiv probiotika som stödjer immunförsvaret och maghälsan vilket i sin tur påverkar huden.
# Hyaluronsyra – denna sockermolekyl spelar en stor roll i kroppens vätskebalans genom att binda ihop vattenmolekylerna i huden. Ger en återfuktad och hälsosam hy.
# D-biotin – även kallat “skönhetsvitaminet” som stödjer hud, hår och naglar.
# Pulver av hallon, rödbeta & äpple – inga syntetiska smakaromer används, alla smaker och färger kommer naturligt från bär och frukt.

Kosttillskottet från Collan® The Edible Beauty kort och gott:

  • Gynnar hud, naglar och hår inifrån
  • Stödjer immunförsvaret och tarmhälsan
  • Svensktillverkad
  • Endast naturliga ingredienser
  • Utan onödiga tillsatser som socker, sötningsmedel, konserveringsmedel, artificiella färgämnen eller smakaromer
  • Gluten- och laktosfritt

Collan är ett svenskt företag baserat i Göteborg som startades 2017 av ett gäng vänner som brinner för hälsa och naturlig skönhet, som tröttnade på att många kosttillskott på marknaden innehåller mycket tillsatser, konserveringsmedel och sötningsmedel. Deras drivkraft är att skapa närproducerade, smarta och funktionella kosttillskott som underlättar i en stressig vardag.

Rabattkod Collan probiotiskt kollagenpulver

Är du också sugen på att testa kollagen? Då har vi ett fint erbjudande till dig – ange rabattkoden naturligtsnygg hos www.collansweden.se för 25% rabatt på hela ditt köp. Rabattkoden gäller t.o.m. 30 april 2020.

 

 

 

Mer läs om Collan kollagenpulver hos Åsa Waak:

Äntligen är ett probiotiskt kollagenpulver här!