Vi fyller på i shoppen och välkomnar trevliga nyheter från Estelle & Thild! Härliga krämer med probiotika, ceramider och skyddande antioxidanter som vårdar och skyddar huden.

Spana in:

ansiktskräm känslig hud estelle-thild-probiotic-rebalancing-cream

Estelle & Thild BioCalm Rebalancing ProBiotic Cream är en sammetslen ansiktskräm som reducerar synligheten av porer, mattar ner huden, balanserar och återställer hudens mikroflora i perfekt balans. Innehåller en sammansättning av stamceller från nonifrukten, ekologiskt sheasmör och jojobaolja tillsammans med ingredienser baserad på probiotisk teknologi som tillsammans reducerar synligheten av porer, mattar och lugnar huden. Utöver detta skyddar den även huden från yttre påfrestningar från miljön. Passar känslig hud och är parfymfri.

Här hittar du den för 349 kr >>

Estelle & Thild BioCalm Ultra Rich Repair Cream är en rik, multifunktionell kräm som stärker hudens barriärfunktion och hjälper till att lindra torr hud som känns stram och sträv. Innehåller en blandning av ceramider, skyddande antioxidanter och ekologiskt sheasmör och mandelolja som tillför huden näring. Skapar en skyddande barriär som lugnar stressad hud och lämnar den mjuk och smidig. Resultatet: lindrar torr hud som känns stram och sträv och stärker hudens barrirärfunktion.

Här hittar du den för 263 kr just nu (ord pris 329 kr) >>

Här spanar du in hela Estelle & Thilds sortiment >>

Mer läsning om Estelle & Thild:

GBS testar: Estelle & Thilds BioCalm-serie