Vi fyller på i shoppen och välkomnar trevliga nyheter och från Maria Åkerberg! Härliga krämer, läpprodukter och hårvård som vårdar och tar hand om dig

Ta fram det naturliga och vackra hos dig med nyheter från Maria Åkerberg. Nedan finner du flera produkter svåra att motstå, som vårdar både ansikte och hår. Vad sägs om en mask för ögonområdet, kit med dag- och nattkräm eller festliga läppglans?

Maria Åkerberg Eye Mask är en lugnande mask med vit lera och cederträextrakt. Vit lera har en sammandragande effekt på ytliga kärl. Cederträextrakt minskar röda och blåa toner i huden genom att öka mikrocirkulationen.

Handla här för endast 399 kr >>

Maria Åkerberg Energy Duo är ett prisvärt kit med schampo och balsam Energy – de doftar friskt av enbär, citrongräs, lavendel och rosmarin oh ser till att håret och kroppen blir rengjord och återfuktad. Ett perfekt kit för både kvinnor och män!

Fynda Energy Duo här för endast 219 kr (ord pris 418 kr) >>

Maria Åkerberg More For You innehåller två av svenska folkets favoritprodukter: Face Lotion More och Night Cream More. Båda har röstats fram till Årets Produkt i tävlingen Organic Beauty Awards och dessa återfuktande krämer, för dag- respektive nattbruk, hjälper till att minska synliga ålderstecken.

Fynda More For You för endast 699 kr (ord pris 948 kr) >>

Maria Åkerberg Day Time innehåller Face Protection och Face Balm; två mjukgörande produkter för ditt ansikte. Face Protection är en ansiktscreme som återfuktar din hud. Face Balm är en fetare salva som används som komplement till din ansiktscreme. Den lägger sig som ett yttre lager och skyddar din hud mot kyla och vind.

Fynda Day Time för endast 299 kr (ord pris 428 kr) >>

Maria Åkerberg Night Time innehåller Night Cream och Night Balm som vårdar och stärker din hud medan du sover. Produkterna används i kombination för att ge huden ordentligt med fukt, fettsyror, näring och vitaminer. Kombinationen av dessa två produkter hjälper till att stärka och bygga upp huden under natten.

Fynda Night Time för endast 249 kr (ord pris 378 kr) >>

Maria Åkerberg Lip Gloss kommer nu i två nya, fina nyanser – Red Velvet och Cherry Pie! Vårdande, återfuktande och pigmenterade lagom till de festliga tillfällena, eller varför inte till vardags!

Maria Åkerberg Lip Pencil har fått sig ett lyft – en ny formula som är mjuk och härligt pigmentrik. De är mer lättapplicerade och ger fin färg som sitter länge på läpparna!

Spana in hela Maria Åkerbergs sortiment här >>

Mer läsning för dig:

Högsta betyg till saltdeo från Maria Åkerberg!