Ekologiskt schampo för torrt hår. Har du torrt och livlöst hår med mycket friss? Önskar du ett glansigare och tjockare hår som är mer återfuktat? Vi har hittat 6 olika ekologiska schampon som passar just för torra hår – och som kan hjälpa till att återfukta och reparera håret: 

 

schampo för torrt hår care of gerd

 

SCHAMPO FÖR TORRT HÅR MED BLÅBÄR. En av grundarna till svenska märket Care of Gerd, Johan, är frisör i grunden och han brinner för att ta fram effektiva och ekologiska produkter för olika hårtyper. Detta schampo innehåller blåbärsfröolja som är känt för att kunna återfukta och vårda. Passar perfekt för dig med torrt hår och ett hår som behöver fukt och glans.

Care of Gerd, Blueberry Shampoo Moisture, 275 ml, 299 kronor >>>

 

 

 

 

 

bruns-schampo-02 torrt hår

 

 

 

SVENSKT SCHAMPO FÖR TORRT HÅR. Bruns schampon finns i många olika varianter och är anpassade efter olika behov. Deras Schampo nr 02 Kryddig Jasmin, är särskilt lämpat för dig med torrt hår. Fungerar på alla torra hårtyper, finare hår, självlockigt, grovt hår – och samtidigt är det snällt mot hårbotten.

Även Bruns är framtaget av frisörer, handgjorda i Skåne och deras produkter tillhör några av våra storsäljare!

Bruns, Schampo nr 02, 330 ml, 295 kronor >>> 

 

 

 

schampo för torrt hår Madara

 

 

SCHAMPO FÖR TORRT OCH SKADAT HÅR.

Madaras schampo Nourish & Repair hjälper till att återfukta alla typer av torra hår och även skadat hår. Så är du solblekt, eller har skadat hår från tex kemiska behandlingar kan detta schampo hjälpa dig. Berikat med rosenvatten, nässla och kvitten. Förebygger kluvna hårtoppar och ger håret en frisk och snygg glans, utan att göra det tungt.

Madara, Nourish & Repair, 250 ml, 175 kronor >>>. 

 

 

 

 

schampo torrt hår rahua-hydration-shampoo

 

 

ÅTERFUKTANDE SCHAMPO FÖR TÖRSTIGT HÅR. Känns det som att ditt hår inte kna få nog med fukt? Då kan detta lyxiga schampo vara svaret för dig. Packat med extrakt från mango, passionsfrukt, aloe vera och grönt te, mixat med vårdande oljor, återfuktar schampo på djupet. Ger dig glans, mjukhet och motverkar friss i alla typer av hår.

Rahua, Hydration Shampoo, 275 ml, 399 kronor >>>

 

 

 

 

 

 

schampo för torrt hår ekologiskt

 

 

SCHAMPO FÖR RIKTIGT TORRT HÅR. John Masters Organics är ett riktigt kultmärke inom ekologisk hårvård, framtaget av en frisör i New York. Detta schampo med honung och hibiskusblomma passar dig som har torrt och skadat hår och som är i behov av extra vård. Schampo innehåller också flera olika växtoljor som hjälper håret med reparation, utan att tynga ned eller göra håret fett – enbart starkt och med betydligt mindre friss!

John Masters, Honey & Hibiscus Repair Shampoo, 450 kronor >>>

 

 

 

 

 

schampo för torrt hår Lessismore_Mallowsmooth-Shampoo

 

SCHAMPO FÖR TJOCKT HÅR SOM BEHÖVER FUKT. Har du tjockt, grovt och kanske lockigt hår som känns torrt och frissigt? Skulle ditt hår må bra av lite mer fukt? Då kan detta schampo från Less Is More passa dig. Det innehåller malva som är känt för sina mjukgörande egenskaper. (Malva heter mallow på engelska.)

Less Is More har ett stort sortiment av olika hårvårdsprodukter för olika hårtyper och alla schampon har en passande balsam-kompis!

Less Is More, Mallowsmooth Shampoo, 200 ml, 255 kronor >>>

 

 

Slitet hår? 6 produkter som boostar håret!