Patyka utökar sin hudvårdsserie Pure med två nya, fräscha produkter – Purifying Cleansing Gel och Anti-Blemish Serum. Produkterna är berikade med zink och arbetar mot acne och oren hud.

patyka purifying cleansing gel

 

Purifying Cleansing Gel 150 ml är en tvålfri rengöring med en mild doft av mint. Gelen har en micellär effekt av mikropärlor av kol som smälter på huden och absorberar orenheter och föroreningar i ansiktet. Tack vare att gelen blir till ett fint skum räcker det med en ärtas storlek av produkten vid varje rengöring. Massera in och skölj av med ljummet vatten. Produkten passar speciellt bra till dig med fet- till blandhy då den innehåller alger rika på zink, vilket motverkar bakterier som kan ge acne.

Handla Patyka Purifying Cleansing Gel för endast 159 kr (ord pris 199 kr) >>>

 

patyka anti-blemish serum

 

 

Anti-Blemish Serum 30 ml är framtagen för att effektivt jobba mot finnar och akne och passar väl till dig med fet- till blandad hy. Serumet har en lätt, vattenliknande formula som absorberas snabbt av huden och lämnar den matt och återfuktad.
Den är ultrakoncentrerat på botaniska och bioteknologiska aktiva ingredienser. Produkten innehåller en hög koncentration av ämnet gluconolactone (10%) som ökar cellförnyelsen och samtidigt jobbar mot täppta porer och förfinar din hudtextur.

Köp Patyka Anti-Blemish Serum för endast 295 kr (ord pris 369 kr) >>>

 

 


Missa heller inte dessa tre produkter från Pure-serien:

Patyka Matte Perfecting Fluid >>>
Patyka Anti-Blemish Toner >>>
Patyka Detox Charcoal Mask >>>

 

 

Mer läsning om Patyka:

Testat: Effektiva ansiktsmasker från Patyka